fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules comptar脿 amb un centre de dia homologat per a entrar en la xarxa de la Generalitat valenciana

Nules comptar脿 amb un centre de dia homologat per a entrar en la xarxa de la Generalitat valenciana

El regidor d鈥橧gualtat es reuneix amb la Directora Territorial d鈥橧gualtat i Pol铆tiques Inclusives

Nules comptar脿 amb un Centre de Dia homologat amb el qual podr脿 formar part de la xarxa de la Generalitat Valenciana per tal que els usuaris i les usu脿ries es puguen beneficiar dels avantatges d’estar dins d’aquesta xarxa.

Per la qual cosa, es duran a terme diferents actuacions de millora i rehabilitaci贸 per adaptar-lo a les normatives pertinents “hem de fer unes obres, que en el seu dia no es varen fer acord a la llei vigent, per poder tindre la llic猫ncia homologada, ja que per aquest motiu actualment el Centre de Dia de Nules no pot formar part de la xarxa de Centres de Dia. A m茅s, amb esta actuaci贸 els ciutadans podran tindre un servei totalment gratu茂t”, explica el Regidor d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives, Antonio Romero.

Aquest ha sigut un dels principals temes que el regidor d’Igualtat ha tractat en la reuni贸 que ha tingut amb la Directora Territorial d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives, Carmen Fenollosa, dilluns a Castell贸.

Romero afegeix que “la Directora Territorial en tot moment ha mostrat el seu suport i bona disposici贸 amb l’Ajuntament de Nules, de manera que far脿 un seguiment d’aquesta actuaci贸 tan important per als ve茂ns i les ve茂nes del nostre poble. Tamb茅 vull agrair tant a la Conselleria d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives com al Consell la seua implicaci贸 al dotar de m茅s personal a l’Ajuntament de Nules per a dur endavant tot el treball en temes relacionats amb les persones majors i la igualtat, tan importants en la societat actual”.

Per altra banda, a la reuni贸 tamb茅 ha estat present el president de l’Associaci贸 de Jubilats i Pensionistes Cantalobos, Salvador Taranc贸n, per parlar del Club de Conviv猫ncia que es ficar脿 en marxa quan tinguen la nova seu, que l’ajuntament els cedir脿, en la l’antiga C脿mera Agr脿ria una vegada es realitzen les obres previstes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.