fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules constituir脿 una borsa de monitors socorristes per a la piscina municipal

Nules constituir脿 una borsa de monitors socorristes per a la piscina municipal

El termini de presentaci贸 de sol路licituds finalitza el pr貌xim 18 de juliol.

L’Ajuntament de Nules constituir脿 una borsa de treball de monitors socorristes per a la Piscina Municipal, aix铆 el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia (BOP) ha publicat en data 8 de juliol les bases espec铆fiques per a la contractaci贸 de dos monitors i la constituci贸 de la borsa de treball.

La selecci贸 de personal es far脿 pel procediment de concurs-oposici贸 en el que hi haur脿 dues fases, la primera tindr脿 dos exercicis obligatoris i eliminatoris que puntuaran fins a un m脿xim de 10 punts sent necessari obtenir una puntuaci贸 m铆nima de 5 punts per a superar cada prova i poder aix铆 passar a la seg眉ent fase. Finalitzada esta fase oposici贸 es realitzar脿 la fase concurs en la qual es puntuar脿 els m猫rits presentats.

La regidora de Pol铆tiques d’Ocupaci贸, Rosa Ventura explica que “estem treballant per a l’actualitzaci贸 i creaci贸 de noves borses de treball, complint aix铆 amb els criteris d’igualtat, capacitat i m猫rit per a aconseguir un lloc de treball en l’administraci贸 local. De fet ja hem constitu茂t les borses de neteja, policia local, jardineria, educador social, administratiu i serveis socials, a m茅s des de principi del 2017 s’est脿 treballant per a fer una borsa d’informador tur铆stic i de personal docent de l’Escola Permanent d’Adults (EPA)”.

El termini per a presentar sol路licituds finalitza el proper 18 de juliol, els interessats en participar en este proc茅s de selecci贸 hauran d’abonar una taxa de 15 euros abans de presentar la corresponen inst脿ncia. Les bases es poden consultar a la web municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.