fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules contracta a nou persones aturades amb un import de 34.000 euros subvencionats pel Servef

Nules contracta a nou persones aturades amb un import de 34.000 euros subvencionats pel Servef

Es contracta a un conductor de cami贸, dos fusters, quatre peons i dos pintors.

L’Ajuntament de Nules ha contractat a nou persones aturades amb un import total de 34.000 euros subvencionats pel Servei Valenci脿 d’Ocupaci贸 i Formaci贸 (Servef) de la Generalitat Valenciana.

En concret s’ha contractat a un conductor de cami贸, dos fusters, quatre peons i dos pintors que realitzaran serveis i actuacions d’inter猫s general per un per铆ode de sis mesos.

Estes contractacions s’emmarquen en els programes EMCORP i EMCORD del Servef, davant a莽貌 mitjan莽ant el primer s’ha contractat a un conductor de cami贸 i dos fusters. Este programa de subvencions d’Iniciativa Social, que compta amb un import de 17.000 euros, est脿 destinat a la contractaci贸 de persones aturades del municipi de Nules de llarga duraci贸.

Pel que respecta a l’EMCORD cal destacar que es tracta d’un programa de subvencions, amb una quantitat de 17.000 euros, enfocat a persones aturades d’almenys 30 anys i pel qual s’ha contractat a quatre peons i dos pintors.

“Estes noves subvencions que ens ha atorgat el Consell amb les quals hem pogut contractar a nou persones en situaci贸 d’atur demostren una vegada m茅s que el treball que des de l’Ajuntament de Nules es realitza en mat猫ria de pol铆tiques d’ocupaci贸 茅s el correcte”, matisa la regidora de Pol铆tiques d’Ocupaci贸, Rosa Ventura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.