fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules contracta a un policia per al servei de platges de la campanya estival

Nules contracta a un policia per al servei de platges de la campanya estival

Controlar脿 en bicicleta la zona urbana litoral fins al 15 de setembre.

Les platges de Nules conten per primera vegada amb un policia local dedicat exclusivament al servei de platges, el qual es despla莽ar脿 amb bicicleta per tota la zona urbana litoral, inclosa la primera l铆nia, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores, a excepci贸 de dijous que prestar脿 serveis en horari de mat铆 controlant el mercat ambulant de la platja.

Els caps de setmana este servei es substituir脿 per un motorista o patrulla segons les necessitats. A m茅s, cal destacar que l’Oficina d’Atenci贸 Ciutadana de la platja estar脿 oberta fins al 15 de setembre en horari de 10.00 a 21.00 hores.

“La Policia Local de Nules amb la incorporaci贸 d’este agent inter铆 posa en marxa el dispositiu especial per la temporada estival. La contractaci贸 d’un policia m茅s tamb茅 ens permet tindre un refor莽 per a les festes patronals del mes d’octubre”, matisa l’Alcalde de Nules i regidor de Policia Local i Seguretat, David Garc铆a.

Per altra banda, f贸ra de la campanya d’estiu, i des de fa uns mesos, la Policia Local de Nules presta serveis d’atenci贸 ciutadana dijous de 8.00 a 14.00 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.