fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules contractar脿 onze joves qualificats per un per铆ode d’un any

Nules contractar脿 onze joves qualificats per un per铆ode d’un any

El SERVEF incrementa la subvenci贸 per a este col路lectiu de Nules en 92.600 euros.

Nules ha rebut una subvenci贸 de m茅s de 200.000 euros per a la creaci贸 d’ocupaci贸 juvenil a la localitat. De manera que el SERVEF ha concedit una ajuda total de 218.113,56 euros per a la contractaci贸 d’onze joves qualificats per un per铆ode d’un any i a jornada completa. En concret, el consistori contractar脿 un t猫cnic mitj脿 agent de desenvolupament local (AEDL), un t猫cnic en urbanisme (TAG), un t猫cnic arquitecte; un t猫cnic d’animaci贸 sociocultural, i un t猫cnic d’arxiu, tots ells joves menors de trenta anys amb experi猫ncia laboral; i un t猫cnic secretaria-personal (TAG), un t猫cnic mitj脿 d’agricultura i medi ambient, un t猫cnic mitj脿 en igualtat i gent major, un t猫cnic mitj脿 en biblioteca, un t猫cnic en serveis generals i patrimoni i un administratiu en urbanisme que no hagen treballat i als quals se’ls far脿 un contracte en pr脿ctiques.

“Estes subvencions que hem rebut s’emmarquen en els programes de contractaci贸 de joves qualificats inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil on un dels requisits 茅s ser menor de 30 anys. Aix铆 doncs, una vegada m茅s Nules ha sigut afavorit en les pol铆tiques d’ocupaci贸 que s’estan duent a terme en el territori valenci脿. De fet, el SERVEF ha incrementat les ajudes a la nostra poblaci贸 en 92.600 euros, ja que l’any passat ens van concedir 125.513,16 euros i enguany l’ajuda 茅s de 218.113,56 euros per la qual cosa podrem contractar m茅s joves passant de sis a onze”, explica la regidora de Pol铆tiques d’Ocupaci贸, Rosa Ventura.

En concret, es tracta de dues subvencions anomenades Empuju i Emcuju, la primera amb una quantitat de 117.120,48 euros va destinada a persones joves majors de 16 anys que estiguen inscrites en el Programa de Garantia Juvenil; i la segona t茅 una ajuda de 100.993,08 euros i l’objectiu 茅s la contractaci贸 de persones joves amb una qualificaci贸 professional reconeguda com ara una llicenciatura, diplomatura, grau, formaci贸 professional o certificat de professionalitat i que tamb茅 estiguen inscrites en el Programa de Garantia Juvenil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.