fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules contractar脿 un treballador social i un educador social

Nules contractar脿 un treballador social i un educador social

El termini per a presentar les sol路licituds corresponents finalitza dilluns 25 de juny.

L’Ajuntament de Nules convoca el proc茅s de selecci贸 per a la contractaci贸 temporal i constituci贸 de borsa de treball de Treballador/a Social i Educador/a Social.

El termini per a presentar sol路licituds 茅s de deu dies naturals des de la publicaci贸 de les bases en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia (BOP) de data 14 de juny del 2018; per tant, els interessats poden presentar la inst脿ncia corresponent fins al dilluns 25 de juny en el registre d’entrada.

La selecci贸 per al personal de Treballador Social es far脿 pel sistema de concurs i consistir脿 a baremar els m猫rits fins a un m脿xim de 17,50 punts, a l’igual que per al personal d’Educador Social al qual es baremar脿 els m猫rits fins a un m脿xim de 16 punts.

Entre les funcions pr貌pies del Treballador Social es troba informar, orientar i assessorar a la poblaci贸, facilitar l’acc茅s a les diferents prestacions; valoraci贸 i diagn貌stic de la situaci贸 social de la persona, fam铆lia o unitat de conviv猫ncia; elaboraci贸, implementaci贸, seguiment i avaluaci贸 del Pla personalitzat d’Atenci贸 Social, entre altres.

Per altra banda, l’Educador Social desenvolupar脿 tasques significatives com la detecci贸 i prevenci贸 de situacions de risc; transmissi贸, desenvolupament i promoci贸 de la cultura; o la mediaci贸 social, cultural i educativa.

“La conselleria ens ha aprovat una subvenci贸 major per a l’equip base del departament de Serveis Socials per la qual cosa hem decidit actualitzar les borses de treball de cara possibles substitucions”, apunta la regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura.

Les bases es troben en la web municipal i en el departament de Personal de l’Ajuntament de Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.