fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules crear脿 un centre social juvenil tenint en compte les opinions dels joves

Nules crear脿 un centre social juvenil tenint en compte les opinions dels joves

La idea 茅s que la joventut tinga un punt de trobada on poder reunir-se en el seu temps lliure

Nules ha iniciat el proc茅s per a dur endavant el Pla de Participaci贸 Juvenil en el qual est脿 la creaci贸 d’un espai jove que ser脿 dissenyat i decorat tenint en compte les opinions i les aportacions de la joventut del municipi.

“Aquesta iniciativa naix del Pla de Participaci贸 Juvenil despr茅s de l’estudi fet entre les joves de Nules. Per la qual cosa, les regidories de joventut i de participaci贸 ciutadana estem treballant per a dinamitzar l’actual Casal Jove escoltant als joves, de 12 a 18 anys, per a veure les necessitats d’aquest col路lectiu i facilitar-los al mateix temps l’acc茅s a l’oci i a la cultura. Davant a莽貌, la joventut ens reclama un espai on poder trobar-se en el seu temps lliure, ja que actualment a Nules no hi ha cap lloc on puguen fer-ho”, explica el regidor d’edificis municipals i de participaci贸 ciutadana, Pedro Rubio.

Destacar que els xics i les xiques seran els protagonistes de la remodelaci贸 de la part del Casal Jove que albergar脿 aquest espai, per tant se’ls consultar脿 cadascuna de les fases del projecte que es realitzar脿 dins del Programa d’Aula Compartida de Nules.

En concret el Centre Social Juvenil s’ubicar脿 en l’antiga cafeteria del Casal Jove que va ser visitada recentment pel regidor d’edificis municipals i de participaci贸 ciutadana, Pedro Rubio, pel regidor d’urbanisme, Adri谩n Sorribes i per t猫cnics municipals per tal de veure les condicions actuals que presenta per a realitzar les actuacions de remodelaci贸 necess脿ries. Una vegada estiga en marxa aquest espai dedicat a Centre Social Juvenil es treballar脿 a fer un projecte de reforma integral del Casal Jove en el qual es contempl茅s la reubicaci贸 de l’antiga Casa de la Cultura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.