fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules d贸na m茅s protagonisme a les xarxes socials en la nova web

Nules d贸na m茅s protagonisme a les xarxes socials en la nova web

L鈥橝juntament de Nules ha canviat la web institucional per a facilitar als ve茂ns i a les ve茂nes de la poblaci贸 i a la resta d鈥檜suaris l鈥檃cc茅s a la informaci贸 municipal.

Esta nova web t茅 un disseny minimalista i d贸na m茅s protagonisme a les xarxes socials, “hem adaptat la nova web a les necessitats de la societat actual i no hem d’oblidar que les xarxes socials tenen una gran import脿ncia”, comenta el regidor d’Innovaci贸 Tecnol貌gica i Comunicaci贸, Adri谩n Sorribes.

A m茅s, en esta nova web tamb茅 t茅 rellev脿ncia el Portal de Transpar猫ncia i la Seu Electr貌nica, ja que abans estaven en la mateixa secci贸 i ara tenen un bot贸 cadascuna per a millorar la seua visibilitat dins de la web.

La portada d’esta web presenta dues seccions principals m茅s, una anomenada ve茂ns i l’altra visitants, “de manera que l’usuari quan entra ja sap en quina secci贸 ha de clicar segons la informaci贸 que necessita. Amb esta nova web l’Ajuntament de Nules pret茅n adaptar-se als nous temps, en els quals les noves tecnologies i les xarxes socials tenen un paper fonamental”, matisa el regidor d’Innovaci贸 Tecnol貌gica i Comunicaci贸.

www.nules.es forma part del projecte Web Municipal de la Diputaci贸 Provincial de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.