fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules és pionera a revisar l’aigua potable dels edificis públics

Nules és pionera a revisar l’aigua potable dels edificis públics

Es tracta de veure si l’aigua que es consumeix compleix els requisits sanitaris.

La població de Nules és pionera a dur a terme actuacions de revisió de l’aigua potable dels edificis públics, amb la qual cosa es pretén conéixer les condicions i veure que l’aigua que arriba al consumidor compleix els requisits sanitaris escaients.

Esta iniciativa de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Nules consisteix a agafar unes mostres que s’analitzen en un laboratori acreditat per a fer estos tipus de proves, “pensem que estes revisions són molt importants per a la salut pública, per la qual cosa hem fet una revisió tant de les instal·lacions dels edificis municipals com dels públics, com ara els col·legis, l’institut i les guarderies. D’esta manera som coneixedors que l’aigua que ix de les aixetes i que arriba al consumidor està en condicions i, a més, podem també fer actuacions de prevenció davant de qualsevol problema que es puga detectar”, explica Antonio Romero, regidor de Sanitat.

Des de la Regidoria de Sanitat s’està treballant a traslladar estes actuacions als locals de pública concurrència de la població, “són mesures de prevenció que ens poden evitar problemes sanitaris”, comenta Romero.

Leave a Reply

Your email address will not be published.