fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules far脿 una campanya contra l’ab煤s d’alcohol i abusos sexistes en les festes de Sant Bartolom茅

Nules far脿 una campanya contra l’ab煤s d’alcohol i abusos sexistes en les festes de Sant Bartolom茅

Nules far脿 una campanya contra l’ab煤s d’alcohol i abusos sexistes en les festes de Sant Bartomeu.

Un any m茅s des de l’Ajuntament de Nules es posar脿 en marxa una campanya de conscienciaci贸 i informaci贸 a la ciutadania sobre l’ab煤s del consum d’alcohol i contra els abusos i agressions sexistes, esta campanya es desenvolupar脿 els dies de les festes patronals en honor a Sant Bartomeu que tindran lloc del 18 al 27 d’agost.

Amb esta campanya es pret茅n fomentar el consum responsable de l’alcohol per la qual cosa es far脿 un repartiment de gots a les penyes en les quals hi ha missatges que han estat creats per alumnes de l’IES Gilabert de Centelles, “茅s important implicar en este tipus de campanyes a joves adolescents perqu猫 s贸n un dels sectors als quals volem arribar”, comenta el regidor de sanitat i igualtat, Antonio Romero.

A m茅s, tamb茅 es vol fomentar la igualtat, el respecte i la toler脿ncia amb el repartiment de motxilles amb missatges contra els abusos i agressions sexuals, “de tota manera volem que esta campanya no siga un fet puntual sin贸 que els missatges que ara difondrem estiguen presents tot l’any entre la ciutadania”, matisa Romero.

Aix铆 doncs, el repartiment de gots tindr脿 lloc dijous 17 d’agost, de 10.30 a 13.00 hores, als baixos de l’ajuntament; i el repartiment de motxilles ser脿 dissabte 19 d’agost i diumenge 20 d’agost, de 19.00 a 20.30 hores, als baixos de l’ajuntament.

Esta campanya est脿 recolzada per l’Associaci贸 de Dones per la Igualtat de Nules (ADIN) i per Soledad Arnau, directora de la Universitat Oberta Iberoamericana “Manuel Lobato” i presidenta de l’Institut de la Pau, Drets Humans i Vida Independent (IPADEVI).

Leave a Reply

Your email address will not be published.