fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules far脿 una nova adjudicaci贸 dels horts urbans

Nules far脿 una nova adjudicaci贸 dels horts urbans

Se’n poden beneficiar jubilats o aturats interessats a recuperar i conservar varietats locals.

L’Ajuntament de Nules dur脿 a terme una nova adjudicaci贸, corresponent al per铆ode 2017/2019, de les diferents parcel路les que formen els horts urbans de la poblaci贸.

Aix铆 doncs, encara que esta iniciativa va dirigida principalment a persones jubilades o en situaci贸 d’atur tamb茅 poden participar-hi la resta de ve茂ns de la localitat. Entre els objectius es troba recuperar i conservar varietats de productes locals, utilitzar sistemes de producci贸 ecol貌gica i tradicional, o desenvolupar un aprofitament de tipus educatiu, formatiu i de divulgaci贸.

El regidor d’Agricultura, C茅sar Esta帽ol, explica que “l’explotaci贸 d’estos horts urbans d’oci municipals va encaminada a cultius sense 脿nim de lucre, de manera que es conjuguen els beneficis socials que porten estos tipus d’horts amb els beneficis ambientals i patrimonials derivats de la conservaci贸 de varietats locals en perill de desapar茅ixer”.

Les persones que facen la sol路licitud hauran d’acreditar mitjan莽ant un certificat d’empadronament que s贸n residents al municipi de Nules almenys des de fa tres anys. Per tant, els interessats a sol路licitar l’煤s d’una d’estes parcel路les haur脿 de presentar la inst脿ncia corresponent al registre de l’Ajuntament de Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.