fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules inaugura la temporada estival penjant les banderes ISO i Qualitur

Nules inaugura la temporada estival penjant les banderes ISO i Qualitur

La regidora de Turisme presenta la programaci贸 estival i s’obri la farmaciola tur铆stica i l’ambulatori de la Platja de Nules.

Les Platges de Nules tenen tres distintius de reconeixement de qualitat per la gesti贸 de les seues platges. Aix铆, a la platja Bovalar ha tingut lloc l’acte d’hissar les banderes ISO 9001, ISO 14001 i Qualitur, amb la qual cosa s’inaugura la temporada estival.

La regidora de Turisme, M. Jes煤s Gabald贸n, comenta que “l’atorgament d’estes banderes 茅s molt important perqu猫 茅s un reconeixement a l’esfor莽 que es du a terme tant des del departament de Turisme com des del de Medi Ambient en la gesti贸 de les platges, principalment en all貌 que t茅 a veure amb la qualitat de les aig眉es”.

La bandera ISO 9001 se centra en la qualitat en la gesti贸 dels serveis per als usuaris i en la satisfacci贸 dels clients; la bandera ISO 14001 est脿 dissenyada per a controlar les responsabilitats i impactes medi ambientals, i la bandera Qualitur 茅s la distinci贸 que atorga l’Ag猫ncia Valenciana de Turisme com a reconeixement de la qualitat i gesti贸 mediambiental; “amb esta bandera es reconeix l’esfor莽 i la feina di脿ria que es realitzen des de les diferents regidories perqu猫 el nostre litoral tinga un manteniment correcte dotant les nostres platges de les millors instal路lacions i serveis per als banyistes”, matisa la regidora de Turisme.

Les platges de Nules tindran a partir de l’1 de juliol servei de farmaciola tur铆stica fins al 2 de setembre en horari de dilluns a divendres de 9.00 a 15.00 hores i de 17.00 a 19.30 hores, i dissabte d’11.00 a 13.30 hores. A m茅s, l’horari de l’ambulatori ser脿 fins al 31 d’agost, de dilluns a divendres, de 8.00 a 15.00 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.