fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules inaugura la temporada estival penjant les banderes ISO i Qualitur

Nules inaugura la temporada estival penjant les banderes ISO i Qualitur

La Regidoria de Turisme presenta el logotip nou i s鈥檕brin la TouristInfo i l鈥檃mbulatori de les platges.

Les Platges de Nules tenen tres distintius de reconeixement de qualitat per la gesti贸 de les seues platges. Aix铆, a la platja Bovalar ha tingut lloc l’acte d’hissar les banderes ISO 9001, ISO 14001 i Qualitur, amb la qual cosa s’inaugura la temporada estival.

La regidora de Turisme, M. Jes煤s Gabald贸n, comenta que “l’atorgament d’estes banderes 茅s molt important perqu猫 茅s un reconeixement a l’esfor莽 que es du a terme tant des del departament de Turisme com des del de Medi Ambient en la gesti贸 de les platges, principalment en el que t茅 a veure amb la qualitat de les aig眉es”.

La bandera ISO 9001 se centra en la qualitat en la gesti贸 dels serveis per als usuaris i en la satisfacci贸 dels clients; la bandera ISO 14001 est脿 dissenyada per a controlar les responsabilitats i impactes mediambientals, i la bandera Qualitur 茅s la distinci贸 que atorga l’Ag猫ncia Valenciana de Turisme com a reconeixement de la qualitat i gesti贸 mediambiental; “amb esta bandera es reconeix l’esfor莽 i la feina di脿ria que es realitzen des de les diferents regidories perqu猫 el nostre litoral tinga un manteniment correcte dotant les nostres platges de les millors instal路lacions i serveis per als banyistes”, matisa la regidora de Turisme.

Cal destacar que la Regidoria de Turisme ha presentat el logotip nou que representar脿 al municipi en totes les activitats i programacions tur铆stiques que s’organitzen; “茅s un logotip molt significatiu, ja que hi s贸n representats les platges amb el far, Mascarell, la clemenules i la muntanya, elements que des de la regidoria de Turisme estem potenciant”, conclou M. Jes煤s Gabald贸n.

Leave a Reply

Your email address will not be published.