fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules incrementa el pressupost en m茅s de mig mili贸 d’euros

Nules incrementa el pressupost en m茅s de mig mili贸 d’euros

Garc铆a diu que han aprovat un pressupost responsable en el qual el deute es redueix quasi el 10%.

El pressupost aprovat per l’Ajuntament de Nules per a l’exercici de 2018 compta amb una quantitat de 12.541.678,42 euros, una xifra superior al passat any en m茅s de 700.000 euros. Davant a莽貌 l’alcalde de Nules, David Garc铆a, comenta que “茅s el m茅s copi贸s de tota la legislatura, un pressupost responsable amb una previsi贸 per a complir la regla de la despesa i a m茅s segons els informes t猫cnics ens permet tindre una estabilitat pressupost脿ria. I el m茅s important 茅s que en tancar el pressupost de l’any 2018 el deute est脿 prop d’un 10% davant el 31% que ens v脿rem trobar a l’inici de legislatura”. Un dels compromisos de l’actual equip de govern 茅s acabar la legislatura amb un deute proper al 0%.

Cal destacar que, per segon any consecutiu l’Ajuntament de Nules ha aprovat el pressupost dins d’este any el que significa que en el mes de gener ja estar脿 en vigor i no ser脿 necessari prorrogar-lo.

Altre dels aspectes que ressalta Garc铆a del pressupost 茅s que “no hi ha increments de taxes ni d’impostos per la qual cosa estem complint un dels nostres compromisos de govern que 茅s congelar els tributs municipals”.

Per la qual cosa assenyala que a difer猫ncia d’exercicis anteriors, “la reactivaci贸 econ貌mica ens permet obtenir m茅s ingressos per ICIO donat que s’estan registrant m茅s obres i per ocupaci贸 de la via p煤blica sol路licitada per a obrir terrasses, tamb茅 comptem amb m茅s ingressos derivats de la gesti贸 de diferents serveis municipals que hem tret a licitaci贸 p煤blica i que fins ara no tributaven com ara el bar de l’Estany o del camp de futbol”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.