Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules incrementa l’aportació per a l’atenció benèfica i d’assistència

Nules incrementa l’aportació per a l’atenció benèfica i d’assistència

L’aportació és totalment municipal i en aquest exercici s’hi han destinat 80.000 euros

Nules ha incrementat l’aportació per a ajudes d’emergència, que passen de 60.000 a 80.000 euros per a aquest exercici, i com l’any passat es poden ampliar en l’últim trimestre.

Serveis Socials va invertir l’any 2016 en ajudes d’emergència, d’atenció benèfica i d’assistència, un total de 77.925,12 euros. L’aportació municipal inicial va ser de 60.000 euros i en l’últim trimestre es va ampliar fins a arribar a la quantitat esmentada.

La regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura, explica que “aquests diners han sigut destinats, principalment, a necessitats bàsiques i a despeses relacionades en l’ús de l’habitatge, com ara la llum, el gas i l’aigua. No obstant això, abans de donar aquestes ajudes des del departament de Serveis Socials es realitza l’informe corresponent per a comprovar que la persona que ha fet la sol·licitud compleix els requisits. Cal destacar que en el primer trimestre del 2017 ja s’han invertit en aquests conceptes un total de 12.488,66 euros. En principi l’aportació és totalment municipal, ja que encara no s’han convocat les ajudes de la Diputació Provincial i de la Conselleria de Benestar Social”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.