fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules incrementa l鈥檃portaci贸 per a l鈥檃tenci贸 ben猫fica i d鈥檃ssist猫ncia

Nules incrementa l鈥檃portaci贸 per a l鈥檃tenci贸 ben猫fica i d鈥檃ssist猫ncia

L鈥檃portaci贸 茅s totalment municipal i en aquest exercici s鈥檋i han destinat 80.000 euros

Nules ha incrementat l’aportaci贸 per a ajudes d’emerg猫ncia, que passen de 60.000 a 80.000 euros per a aquest exercici, i com l’any passat es poden ampliar en l’煤ltim trimestre.

Serveis Socials va invertir l’any 2016 en ajudes d’emerg猫ncia, d’atenci贸 ben猫fica i d’assist猫ncia, un total de 77.925,12 euros. L’aportaci贸 municipal inicial va ser de 60.000 euros i en l’煤ltim trimestre es va ampliar fins a arribar a la quantitat esmentada.

La regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura, explica que “aquests diners han sigut destinats, principalment, a necessitats b脿siques i a despeses relacionades en l’煤s de l’habitatge, com ara la llum, el gas i l’aigua. No obstant aix貌, abans de donar aquestes ajudes des del departament de Serveis Socials es realitza l’informe corresponent per a comprovar que la persona que ha fet la sol路licitud compleix els requisits. Cal destacar que en el primer trimestre del 2017 ja s’han invertit en aquests conceptes un total de 12.488,66 euros. En principi l’aportaci贸 茅s totalment municipal, ja que encara no s’han convocat les ajudes de la Diputaci贸 Provincial i de la Conselleria de Benestar Social”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.