fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules inicia la segona fase de pintura antimosquits en hivernaves

Nules inicia la segona fase de pintura antimosquits en hivernaves

Aquesta actuaci贸 forma part del pla municipal de prevenci贸 i lluita antimosquist.

Nules segueix amb el pla municipal de prevenci贸 i lluita antimosquists, en concret aquesta setmana han comen莽at les actuacions de prevenci贸 en hivernaves.

El Regidor de Sanitat, Antonio Romero, comenta que 鈥渄es de l鈥檃juntament es porten a terme diferents mesures de tractament durant tot l鈥檃ny per tal d鈥檌ntentar evitar que els mosquits proliferen. Per la qual cosa, hem iniciat la segona fase d鈥檃ctuacions mitjan莽ant la pintura antimosquits anomenada Inesfly en els hivernaves, un lloc que pot ser un punt problem脿tic i que amb aquesta pintura s鈥檈vita la reproducci贸 dels mosquits femelles, principalment鈥.

Romero matisa que 鈥渓鈥檃ny passat es va ficar en marxa per primera vegada en la zona de la vila, i vist el resultat hem continuat aquesta temporada amb una segona fase. A m茅s, tenim previst per al 2018 pintar altres punts de la poblaci贸鈥.

Des de la Regidoria de Sanitat es ficar脿 en marxa una nova campanya de conscienciaci贸 ciutadana explicant les actuacions que hi ha que fer per a la prevenci贸 dels mosquits amb d铆ptics, xerrades i tallers enfocats a tots els sectors de la poblaci贸.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.