fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules instal路la ressalts reductors de velocitat en diferents punts de la localitat

Nules instal路la ressalts reductors de velocitat en diferents punts de la localitat

Es tracta de llocs on hi havia problemes pel pas de vehicles amb alta velocitat.

L’Ajuntament de Nules ha instal路lat ressalts reductors de velocitat en diferents punts de la localitat, en concret en les zones del cam铆 de la Mar, carrer de les Corts Valencianes i avinguda del Marqu茅s de Santa Cruz.

“Amb estes actuacions el que volem 茅s posar obstacles a les altes velocitats que es registren en estes zones, que a m茅s aniran acompanyats de pres猫ncia policial i controls de velocitat. De manera, que esperem donar soluci贸 a una problem脿tica permanent que patien els ve茂ns i les ve茂nes d’estos carrers”, comenta l’alcalde de Nules i regidor de Policia Local i Seguretat, David Garc铆a.

Cal destacar que al cam铆 de la Mar i a les Corts Valencianes varen ser els mateixos ve茂ns els que varen demanar mesures davant la preocupaci贸 existent per la velocitat dels vehicles al seu pas per estes zones, ja que m茅s d’una vegada s’havia registrat algun incident.

Per altra banda, els reductors de velocitat instal路lats a l’avinguda del Marqu茅s de Santa Cruz responen a la sol路licitud feta per la comunitat educativa de l’IES Gilabert de Centelles que es troba en esta zona.

Els treballs es varen realitzar divendres passat i varen estar coordinats per la Policia Local i la brigada municipal, “esperem que estes accions servisquen a m茅s per a conscienciar els conductors que circulen pel nucli urb脿 de la poblaci贸”, matisa David Garc铆a.

Leave a Reply

Your email address will not be published.