Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules instal·larà papereres de paper i d’envasos en diferents dependències municipals

Nules instal·larà papereres de paper i d’envasos en diferents dependències municipals

Es repartiran un total de 80 recipients per a fomentar la recollida selectiva de residus als edificis públics.

L’Ajuntament de Nules instal·larà papereres de paper i d’envasos en diferents dependències municipals amb l’objectiu de fomentar la recollida selectiva de residus als edificis públics.

En total es repartiran 80 recipients que es distribuiran entre les tres plantes de l’ajuntament i dels diferents departaments ubicats a l’antic edifici de l’ajuntament com ara la Policia Local, Turisme, Cultura o l’Alcaldia. A més, també es dotarà de papereres de selectiva l’edifici de l’antiga Cambra Agrària que alberga diferents àrees municipals com l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), Agricultura o el Focus d’Empreses, entre d’altres. Per altra banda, també es col·locaran papereres a Serveis Socials, al Centre AFA i a l’Arxiu Municipal.

Precisament, recentment ha tingut lloc una reunió per a coordinar estos treballs que començaran la pròxima setmana. En esta han estat presents l’alcalde de Nules, David García; el regidor de Medi Ambient, César Estañol; la regidora d’Edificis Municipals, M. José Esteban; els responsables del personal de neteja i de la brigada municipal; i el tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament de Nules, “la intenció és que la pròxima setmana estiguen les papereres instal·lades en cadascuna de les dependències municipals”, apunta la regidora d’Edificis Municipals, M. José Esteban.

Cal assenyalar a més que esta actuació s’emmarca en la campanya mediambiental 12 mesos 12 causes, que es desenvoluparà al llarg d’este any, “es tracta de la segona d’estes accions que tindrà lloc este mes de febrer i que està relacionada amb el foment del reciclatge en diferents àmbits. De fet, este més també s’ha dut a terme una campanya en alguns centres educatius per a conscienciar els més menuts sobre la importància del reciclatge i l’adequada gestió dels residus”, explica el regidor de Medi Ambient, César Estañol.

Estes papereres de paper i d’envasos han sigut donades a l’Ajuntament de Nules per Ecoembes, organització mediambiental sense ànim de lucre que promou la sostenibilitat i la cura del medi ambient a través del reciclatge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.