fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules intensifica les mesures contra els mosquits abans que comence l鈥檈stiu

Nules intensifica les mesures contra els mosquits abans que comence l鈥檈stiu

Al llarg del mes de juny s鈥檌nstal路laran caixes nius per a rates penades en diferents punts del terme municipal

L’Ajuntament de Nules intensificar脿, al llarg del mes de juny, les mesures contra les plagues de mosquits amb la instal路laci贸 de caixes niu per a rates penades, “es tracta d’una actuaci贸 complement脿ria als tractaments que es fan i amb la qual es pret茅n ajudar a controlar les plagues de mosquits abans que comence l’estiu i proliferen com a conseq眉猫ncia de l’augment de les temperatures, estes caixes niu es distribuiran en diferents punts de la poblaci贸 i de la zona de l’Estany a la platja”, explica el regidor de Sanitat, Antonio Romero.

Esta iniciativa 茅s la primera vegada que es posa en marxa a Nules i la portem a terme bi貌legs especialitzats de l’empresa Lok铆mica, contractada per l’Ajuntament de Nules per a fer tots els tractaments de prevenci贸.

Les rates penades s贸n uns mam铆fers depredadors de gran quantitat d’insectes, com ara els mosquits, i poden arribar a consumir fins al 80% del seu propi pes en una sola nit.

El regidor de Sanitat comenta sobre aix貌 que “amb esta actuaci贸 Nules se suma tamb茅 a la protecci贸 de les rates penades i els proporciona refugis artificials on poden habitar i exercir este important paper de depredadors de plagues, ja que en els 煤ltims anys s’han registrat destruccions dels seus refugis naturals. D’esta manera les rates penades ens ajudaran a controlar els assentaments de mosquits de marjal”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.