fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules intenta desbloquejar els accessos al poligon “La Mina” i a l’empresa STYLNUL

Nules intenta desbloquejar els accessos al poligon “La Mina” i a l’empresa STYLNUL

Es vol desbloquejar els accessos al pol铆gon industrial La Mina, en el que es troba l鈥檈mpresa Kerab茅n, i tamb茅 els de la taulellera Stylnul.

El regidor d鈥檜rbanisme, Adri谩n Sorribes, amb t猫cnics municipals i responsables de les empreses Stylnul i Kerab茅n s鈥檋an reunit amb el cap de la Unitat de Carreteres de l鈥橢stat de Castell贸, Jos茅 Ignacio Su谩rez, per a intentar desbloquejar els accessos al pol铆gon industrial La Mina, en el que es troba l鈥檈mpresa Kerab茅n, i tamb茅 els de la taulellera Stylnul ubicada entre les carreteres direcci贸 Moncofa i direcci贸 La Vilavella.

Aix铆 doncs, dir que l鈥檃ctuaci贸 relacionada amb els vials de Stylnul est脿 bloquejada des de l鈥檃ny 2005 mentre que en el PAI del pol铆gon La Mina s鈥檈stan fent uns treballs que es preveu finalitzen abans dels mesos estivals per貌 que precisa de la realitzaci贸 d鈥檃ccessos per part de Carreteres.

Davant a莽貌, el regidor d鈥檜rbanisme destaca que 鈥渆n principi la reuni贸 ha estat positiva per qu猫 tenim el comprom铆s de la Unitat de Carreteres de desbloquejar esta situaci贸, que comporta problemes a diferents empreses ubicades en el nostre terme municipal, abans que finalitze l鈥檃ny鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.