fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules inverteix 50.000 euros en un taller d’ocupació nou

Nules inverteix 50.000 euros en un taller d’ocupació nou

S’impartirà un mòdul de Fructicultura en el qual es realitzarà una ruta turística de la clemenules.

Nules posa en marxa un taller d’ocupació nou amb una dotació econòmica de 244.157,60 euros dels quals 50.000 euros són d’aportació municipal i la resta, 194.157,60, del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef) de la Generalitat Valenciana.

Este Taller d’Ocupació III té una durada d’un any i consta d’un mòdul anomenat Fructicultura mitjançant el qual es crearà una ruta turística del procés de cultiu de la clemenules, a més de la neteja i manteniment dels horts de propietat municipal.

Davant d’això, la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, explica que “este Taller d’Ocupació III és una mostra més de la preocupació d’este equip de govern per la formació d’aquelles persones que es troben en atur perquè milloren la seua qualificació per a la seua reinserció laboral. De fet, un dels objectius d’este tipus de mòduls és l’obtenció d’un certificat de professionalitat de 560 hores”.

En este Taller d’Ocupació participen 10 alumnes, un director i un monitor que imparteix classes de formació transversal prevista en els programes formatius que preveuen tres apartats: sensibilització mediambiental i igualtat de gènere; informàtica bàsica i prevenció de riscos laborals.

El Taller d’Ocupació III ha començat hui a les instal·lacions de l’Escola Taller de Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.