fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules inverteix 50.000 euros en un taller d’ocupaci贸 nou

Nules inverteix 50.000 euros en un taller d’ocupaci贸 nou

S’impartir脿 un m貌dul de Fructicultura en el qual es realitzar脿 una ruta tur铆stica de la clemenules.

Nules posa en marxa un taller d’ocupaci贸 nou amb una dotaci贸 econ貌mica de 244.157,60 euros dels quals 50.000 euros s贸n d’aportaci贸 municipal i la resta, 194.157,60, del Servei Valenci脿 d’Ocupaci贸 i Formaci贸 (Servef) de la Generalitat Valenciana.

Este Taller d’Ocupaci贸 III t茅 una durada d’un any i consta d’un m貌dul anomenat Fructicultura mitjan莽ant el qual es crear脿 una ruta tur铆stica del proc茅s de cultiu de la clemenules, a m茅s de la neteja i manteniment dels horts de propietat municipal.

Davant d’aix貌, la regidora de Pol铆tiques d’Ocupaci贸, Rosa Ventura, explica que “este Taller d’Ocupaci贸 III 茅s una mostra m茅s de la preocupaci贸 d’este equip de govern per la formaci贸 d’aquelles persones que es troben en atur perqu猫 milloren la seua qualificaci贸 per a la seua reinserci贸 laboral. De fet, un dels objectius d’este tipus de m貌duls 茅s l’obtenci贸 d’un certificat de professionalitat de 560 hores”.

En este Taller d’Ocupaci贸 participen 10 alumnes, un director i un monitor que imparteix classes de formaci贸 transversal prevista en els programes formatius que preveuen tres apartats: sensibilitzaci贸 mediambiental i igualtat de g猫nere; inform脿tica b脿sica i prevenci贸 de riscos laborals.

El Taller d’Ocupaci贸 III ha comen莽at hui a les instal路lacions de l’Escola Taller de Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.