fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules inverteix m茅s de 229.000 euros en la remodelaci贸 del poliesportiu municipal

Nules inverteix m茅s de 229.000 euros en la remodelaci贸 del poliesportiu municipal

Les principals actuacions es centren en l’accessibilitat de l’edifici.

Les obres de remodelaci贸 del Poliesportiu Municipal han comen莽at en el dia d’avui, estes actuacions s贸n finan莽ades per l’Ajuntament de Nules amb un import de 229.574,31 euros.

Entre les accions principals que es duran a terme es troba la modificaci贸 dels accessos de l’entrada principal; s’obriran finestres que donaran a la zona de joc; a m茅s en la zona principal de les grades es modificar脿 l’acc茅s, s’eliminaran les dues primeres files i es far脿 accessible, “esta actuaci贸 ens permetr脿 ampliar la zona de joc perqu猫 entre dins la normativa i poder albergar partits oficials”, matisa la regidora d’Esports, M. Jes煤s Gabald贸n. Tamb茅 s’hi instal路laran dos ascensors; es canviar脿 la lona actual i el paviment, i es posaran mesures de protecci贸 antiincendis a tot l’edifici; entre d’altres.

Per altra banda, entre les millores que ha presentat l’empresa adjudicat脿ria al projecte inicial es troba la instal路laci贸 d’un dels ascensors i pintar la fa莽ana. Sobre aix貌, el regidor d’Urbanisme, Adri谩n Sorribes, comenta que “el projecte est脿 centrat en l’accessibilitat de les instal路lacions principalment, ja que en l’actualitat presenten moltes defici猫ncies”.

Cal recordar que l’Ajuntament de Nules va anunciar el passat mes de gener que les obres comen莽arien al mes de mar莽 despr茅s de l’acord al qual va arribar amb l’empresa adjudicat脿ria, Telecso SL, “amb esta decisi贸 vol铆em evitar mol猫sties als clubs i v脿rem decidir que les obres comencen al mes de mar莽 perqu猫 afectaren el menys possible els campionats que tenen lloc al Poliesportiu Municipal”, assenyala la regidora d’Esports, M. Jes煤s Gabald贸n.

La previsi贸 per al termini de finalitzaci贸 de les obres 茅s de dos mesos aproximadament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.