fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules millora la xarxa de distribuci贸 d’aigua potable

Nules millora la xarxa de distribuci贸 d’aigua potable

L’Ajuntament i FACSA comencen les obres per a renovar un tram de 750 metres.

L’Ajuntament de Nules i FACSA han comen莽at els treballs per a renovar un tram de la xarxa d’aigua potable corresponent a l’anell principal de distribuci贸, en concret les obres preveuen la renovaci贸 de 750 metres d’esta conducci贸 i 70 metres m茅s de canonades de dimensions inferiors que les anteriors, que tenen un di脿metre de 315 mm. Estes actuacions s’estan portant a terme a l’avinguda Diagonal, al carrer de Sant Bartomeu i al carrer de Sant Xotxim, principalment.

Un dels motius principals pels quals s’estan fent estes obres 茅s perqu猫 el sistema actual presentava nombrosos problemes per a suportar una pressi贸 de subministrament adequada, a causa de l’antiguitat de les conduccions. De manera que amb la substituci贸 de gran part de l’anell central de distribuci贸 s’augmentar脿 la pressi贸 del subministrament que repercutir脿 en una millora notable en la xarxa de distribuci贸 de l’aigua potable de la localitat.

“Es tracta d’una actuaci贸 molt important per al conjunt de la nostra poblaci贸, ja que el sistema actual registrava molts problemes pels anys que tenen les actuals conduccions, amb estes obres volem millorar els canals de distribuci贸 per a poder augmentar la pressi贸 del subministrament d’aigua potable. En definitiva, el que farem 茅s millorar la qualitat del servei de l’aigua potable del municipi”, comenta el regidor d’Obres i Serveis, Adri谩n Sorribes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.