fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules modifica la zona industrial existent del PGOU perquè les indústries puguen tindre més potència elèctrica

Nules modifica la zona industrial existent del PGOU perquè les indústries puguen tindre més potència elèctrica

El plenari aprova la sol·licitud a la Generalitat per a poder adequar l’edifici de la Unitat Respira per a ser Centre de Dia.

L’Ajuntament de Nules modificarà la zona industrial existent en l’actual Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU), que data de l’any 1989, per a que les empreses puguen ampliar la potència elèctrica. Aquesta modificació puntual pretén adaptar el PGOU a la situació actual de les indústries ja que existeix una limitació de potència elèctrica que no te res a veure amb les necessitats reals, “des de l’any 1989 fins ara el sector industrial ha canviat molt i per a treballar precisa de més potència elèctrica que amb l’actual PGOU no poden tindre, per tant el que hem aprovat és una millora per a les nostres indústries ja que ara desapareix la limitació existent i podran adequar les seues empreses a les necessitats de cadascuna. A més, gràcies a aquesta modificació es podran regularitzar algunes indústries”, explica l’Alcalde de Nules, David García.

La anomenada zona industrial existent contempla entre altres la que es troba a l’antiga carretera de la Vall d’Uixó, l’àrea entre la Senda Mitjana i la via ferroviària, o les indústries ubicades en la carretera la Vilavella.

A més, el plenari ha aprovat la sol·licitud per a demanar el corresponen permís a la Generalitat Valenciana per a poder adequar l’edifici de la Unitat Respira per a ser Centre de Dia. Així mateix, es va a prorrogar el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Nules i l’IES Gilabert de Centelles per a donar continuïtat al Programa Aula Compartida “aquest programa es va ficar en marxa per primera vegada a Nules en el curs 2016/2017 per a facilitar els aprenentatges curriculars a alumnes que presenten dificultats d’adaptació al medi escolar i a l’entorn educatiu, davant els resultats satisfactoris l’IES ens ha demanat la pròrroga d’aquest programa per al proper curs acadèmic”, comenta García.

Per altra banda, l’Ajuntament de Nules concedirà una bonificació del 95% en l’ICIO a la Conselleria d’Educació per a que duga a terme les obres de reforma de l’instal·lació elèctrica del CEIP Cervantes que es troba en males condicions degut a que es tracta d’un subministrament amb molts anys, per la qual cosa aquestes obres s’han declarat d’especial interès o utilitat social.

En aquest plenari també s’ha aprovat el nomenament de la reina i les dames de la seua Cort d’Honor de les festes del 2017, així doncs està previst que l’acte de proclamació tinga lloc el proper 23 de juny.

Leave a Reply

Your email address will not be published.