fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules negocia la permuta de terrenys per a l’ampliaci贸 del museu de medallistica

Nules negocia la permuta de terrenys per a l’ampliaci贸 del museu de medallistica

L鈥橝juntament de Nules est脿 ultimant els tr脿mits i les gestions pertinents per a adquirir els terrenys a prop del Museu de Medall铆stica per a poder dur a terme l鈥檃mpliaci贸.

L鈥檃lcalde de Nules, explica que 鈥渓鈥檃ctual museu no pot albergar en condicions tot el legat per falta d鈥檈spai, per la qual cosa estem negociant la permuta de terrenys amb tots els propietaris per a poder iniciar l鈥檃vantprojecte i revisar el projecte final ja redactat鈥.

Davant la car猫ncia d鈥檈spai en el Museu de Medall铆stica hi ha obres de Perell贸 la Cruz i de Mateu en el Museu de la Catedral de Sogorb, a l鈥檈spera de la ampliaci贸 del museu, per a que seguen contemplades i conservades en les millors condicions. Amb l鈥檃mpliaci贸 de l鈥檃ctual museu tot el legat estar脿 exposat i es convertir脿 en un gran atractiu tur铆stic per a la poblaci贸.

Precisament el Consell de Perell贸 la Cruz es va constituir amb l鈥檕bjectiu de garantir el compliment de las condicions del legat de l鈥檕bra de Perell贸 la Cruz al museu de Nules, a m茅s tamb茅 es t茅 en compte altres legats com per exemple el de Giner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.