fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules obri el pla莽 per a la contractaci贸 del servei de neteja del mercat de Mascarell

Nules obri el pla莽 per a la contractaci贸 del servei de neteja del mercat de Mascarell

Diumenge coincidint amb el mercat es repartiran bosses de reciclatge i hi haur脿 el primer taller de la Campanya Espais Verds i Vius

L’Ajuntament de Nules ha iniciat el procediment per a l’adjudicaci贸 del contracte del servei de neteja del mercat de Mascarell que es celebra cada diumenge. La duraci贸 del contracte ser脿 de quatre anys amb possibilitat de dos anys prorrogables.

El procediment ser脿 obert i la tramitaci贸 ordin脿ria i es valorar脿 l’oferta econ貌mica per ordre corresponent. Davant a莽貌, els interessats poden rebre m茅s informaci贸 ficant-se en contacte amb el Departament de Contractaci贸 de l’ajuntament. El termini per a presentar ofertes 茅s de quinze dies naturals des de la seua publicaci贸 en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia (BOP) de data 18 de mar莽.

Per altra banda, el diumenge 26 de mar莽, al mercat de Mascarell es far脿 un repartiment de bosses de reciclatge de paper i d’envasos que s’emmarca en l’actuaci贸 que en aquests dies est脿 fent la regidoria de Medi Ambient en diferents punts de la poblaci贸 de Nules.

A m茅s, tamb茅 el diumenge 26 de mar莽 la pista esportiva de Mascarell albergar脿 el primer taller de la Campanya Espais Verds i Vius #RecuperemNules, que ha posat en marxa la regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat. El taller Fes-te els teus sabons artesanals es desenvolupar脿 de 10.30 a 13.00 hores, per a la realitzaci贸 d’aquest taller s’obriran els diferents punts de recollida d’oli de Nules per dur-lo a Mascarell i transformar-lo en sabons artesanals perqu猫 cadasc煤 dels participants realitze el seu propi sab贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.