fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules obri el termini per a la contractaci贸 per a la remodelaci贸 de l’edifici de la cambra agr脿ria

Nules obri el termini per a la contractaci贸 per a la remodelaci贸 de l’edifici de la cambra agr脿ria

L’obra 茅s una de les principals inversions que es faran este any i una demanda del poble.

L’Ajuntament de Nules ha tret a licitaci贸 l’obra per a la remodelaci贸 de l’edifici de la Cambra Agr脿ria per un import de 400.000 euros, les empreses interessades a presentar-se tenen un termini 26 dies naturals a partir de la publicaci贸 en el Bollet铆 Oficial de la Prov铆ncia (BOP) de data 6 de maig del 2017.

L’Alcalde de Nules, David Garc铆a, explica que “estem molt contents perqu猫 esta obra ser脿 una realitat, ja que 茅s una de les apostes m茅s importants d’este equip de govern per a este any. A m茅s, tamb茅 complim amb una de les actuacions contemplades en el programa de govern per a esta legislatura, i el m茅s important 茅s que donarem resposta a una de les demandes del poble de Nules”.

El termini d’execuci贸 previst per realitzar l’obra 茅s d’un m脿xim de sis mesos i un m铆nim de tres mesos “en les propostes que presenten les empreses este ser脿 un dels punts que es valorar脿, ja que volem que els ve茂ns i les ve茂nes tinguen tan aviat com es pugui unes instal路lacions que des de fa molts anys es venen reivindicant”, comenta l’Alcalde de Nules.

La redacci贸 del projecte ha estat a c脿rrec de l’arquitecte local Jaime Prior i en el mateix es contempla l’adequaci贸 de la planta baixa per a albergar les activitats i els actes que porten a terme la gent major del municipi, principalment, com per exemple l’Associaci贸 de Jubilats i Pensionistes Cantalobos i tamb茅 l’Associaci贸 de Mestresses de Casa, “ser脿 un espai dedicat a estes associacions, ja que en l’actualitat no tenen un lloc en condicions on reunir-se”, matisa Garc铆a.

Leave a Reply

Your email address will not be published.