fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules planifica i coordina el programa anual d’actuacions de prevenci贸 de focus de mosquits

Nules planifica i coordina el programa anual d’actuacions de prevenci贸 de focus de mosquits

Representants municipals es reuneixen amb responsables de l’empresa encarregada dels serveis de prevenci贸.

El regidor de Sanitat, Antonio Romero i el Regidor de la Brigada Municipal, Adri谩n Sorribes, i responsables t猫cnics de l’empresa Lok铆mica, adjudicat脿ria dels serveis de prevenci贸 i control del mosquit tigre i el mosquit com煤 a m茅s dels serveis de control de plagues en tota la poblaci贸, s’han reunit amb l’objectiu de revisar el contracte dels serveis plaguicides, planificar-se i coordinar-se per a les properes campanyes i comprovar que les millores t猫cniques oferides per l’empresa en relaci贸 als serveis plaguicides s’estan executant de manera correcta.

La trobada ha servit tamb茅 per a “establir una coordinaci贸 entre l’ajuntament, la brigada municipal i l’empresa per a unir esfor莽os i recursos a l’hora de fer front als diferents grups de plagues que poden apar茅ixer al llarg de l’any en la localitat” explica el regidor de Sanitat, Antonio Romero.

Tamb茅 s’ha planificat diverses jornades divulgatives per a donar a con猫ixer als ve茂ns la problem脿tica del mosquit tigre i d’altres plagues urbanes, a m茅s dels m猫todes de control i prevenci贸. La primera d’estes jornades tindr脿 lloc el pr貌xim 31 de maig i estar脿 dirigida a l’Associaci贸 d’Ames de Casa. Este any s’elaborar脿 un taller de prevenci贸 en les escoles de Nules dirigit als xiquets de la poblaci贸. Al mateix temps, s’ha establit el calendari d’actuacions setmanal i mensual dels t猫cnics de l’empresa per a les campanyes de primavera i estiu.

Cal ressaltar que s’ha revisat l’estat de conservaci贸 de les caixes niu de ratpenats instal路lades en el poble i en la platja durant l’exercici anterior, amb la finalitat de potenciar la pres猫ncia d’estos mam铆fers aliats en la lluita contra els mosquits.

Leave a Reply

Your email address will not be published.