fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules posa en marxa per primera vegada el pla de transició de primària a secundària

Nules posa en marxa per primera vegada el pla de transició de primària a secundària

L’Ajuntament compra 145 llibres per a l’alumnat de sisé de Primària de les escoles públiques.

Nules posa en marxa per primera vegada l’anomenat Pla de Transició de Primària a Secundària en el qual participa l’alumnat de sisè de Primària dels col·legis públics de la població i de primer de Secundària de l’IES Gilabert de Centelles.

Este pla consisteix en la lectura conjunta d’un mateix llibre, en este cas d’una obra de teatre Joan, el Cendrós de Carles Alberola i Roberto García. De manera que l’Ajuntament de Nules ha comprat 145 exemplars d’este llibre que s’han repartit als i les alumnes de sisè de Primària del CEIP Pío XII, CEIP Cervantes, CEIP Lope de Vega, CEIP Jaume I, i CEIP Pedro Alcázar. A més, l’alumnat de primer de Secundària de l’IES Gilabert de Centelles tindran una xarrada sobre el llibre impartida per un dels seus autors.

Cal destacar que este Pla de Transició ha estat promogut pels departaments psicopedagògics dels centres educatius participants i es desenvoluparà al llarg del present curs escolar.

“Per a nosaltres és una satisfacció poder col·laborar en este tipus d’activitats que promouen la lectura, i amb les quals donem suport al projecte Foment Lector, una iniciativa de la Regidoria de Biblioteca de nova creació enfocada a la promoció lectora”, conclou el regidor de Biblioteca, Antonio Romero.

Leave a Reply

Your email address will not be published.