fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules posa en marxa un projecte per a controlar els gats que es troben als carrers

Nules posa en marxa un projecte per a controlar els gats que es troben als carrers

S鈥檈st脿 actuant en els llocs on s鈥檋an detectat problemes per la ubicaci贸 de col貌nies de gats.

Per primera vegada l’Ajuntament de Nules ha posat en marxa un projecte per a controlar les col貌nies de gats que es troben en diferents llocs de la poblaci贸 i que, de vegades, ocasionen mol猫sties als ve茂ns i a les ve茂nes.

En concret, el projecte Col貌nies Controlades de Gats el que fa 茅s aplicar el m猫tode CES (Captura, Esterilitzaci贸 i Solta) mitjan莽at el qual es captura els gats per a la seua revisi贸 veterin脿ria i esterilitzaci贸 de femelles per a despr茅s soltar-los de nou en el seu h脿bitat, davant a莽貌 el regidor de Sanitat, Antonio Romero, matisa que “creiem que amb este projecte s’ajuda al fet que no proliferen alguns problemes a m茅s pensem que els gats s贸n necessaris al carrer per a evitar algunes plagues, per la qual cosa s’ha de mantenir les col貌nies de gats controlades. Es tracta d’un tema en el qual la col路laboraci贸 i la conscienciaci贸 ciutadana 茅s molt important”.

En principi, s’est脿 actuant en un solar ubicat en el carrer La Llosa travessant el carrer Sant Vicent per a despr茅s seguir en altres punts on es troben col貌nies d’estes caracter铆stiques i que poden generar alguna problem脿tica.

Estes actuacions les porta a terme la secci贸 de la col貌nia felina de “La Gatera Les Alqueries” amb la col路laboraci贸 de la Protectora El Corralet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.