fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules posa en marxa una campanya d鈥櫭簊 del valenci脿 en rebaixes

Nules posa en marxa una campanya d鈥櫭簊 del valenci脿 en rebaixes

L鈥檕bjectiu 茅s la promoci贸 del valenci脿 en el sector comercial.

Davant la import脿ncia del sector terciari per a l’activitat econ貌mica del municipi i del tracte personal i pr貌xim que s’estableix entre comerciant i client, i aprofitant que s’acosta el per铆ode de rebaixes, l’Ajuntament de Nules ha posat en marxa, un any m茅s, una campanya de promoci贸 del valenci脿 en el sector comercial amb la qual es pret茅n tamb茅 afavorir l’activitat econ貌mica fent visible el comen莽ament de les rebaixes.

Sobre aix貌, el regidor de Normalitzaci贸 Ling眉铆stica, Ramon Canut, explica que “la campanya continua la din脿mica que tan bona acollida va tindre l’any passat per貌 amb un disseny nou que consisteix en l’entrega a cada comer莽 de quatre cartells de rebaixes (dos d’horitzontals i dos de verticals), dos cartells de descomptes i quaranta etiquetes amb el r猫tol abans i ara per a posar-hi els preus dels articles”.

D’esta manera els comerciants poden publicitar el seu local comercial en el per铆ode de rebaixes alhora que s’afavoreix la visibilitat i la pres猫ncia del valenci脿 en les relacions comercials.

“Volem remarcar que esta 茅s una campanya que t茅 la voluntat de consolidar-se tots els anys, ja que la promoci贸 del valenci脿 茅s una prioritat de tots”, comenta Ramon Canut.

Els comer莽os interessats a rebre m茅s informaci贸, cartells o etiquetes poden passar per l’Oficina Municipal de Normalitzaci贸 Ling眉铆stica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.