fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules posa en marxa una campanya d’ús del valencià en rebaixes

Nules posa en marxa una campanya d’ús del valencià en rebaixes

L’objectiu és la promoció del valencià en el sector comercial.

Davant la importància del sector terciari per a l’activitat econòmica del municipi i del tracte personal i pròxim que s’estableix entre comerciant i client, i aprofitant que s’acosta el període de rebaixes, l’Ajuntament de Nules ha posat en marxa, un any més, una campanya de promoció del valencià en el sector comercial amb la qual es pretén també afavorir l’activitat econòmica fent visible el començament de les rebaixes.

Sobre això, el regidor de Normalització Lingüística, Ramon Canut, explica que “la campanya continua la dinàmica que tan bona acollida va tindre l’any passat però amb un disseny nou que consisteix en l’entrega a cada comerç de quatre cartells de rebaixes (dos d’horitzontals i dos de verticals), dos cartells de descomptes i quaranta etiquetes amb el rètol abans i ara per a posar-hi els preus dels articles”.

D’esta manera els comerciants poden publicitar el seu local comercial en el període de rebaixes alhora que s’afavoreix la visibilitat i la presència del valencià en les relacions comercials.

“Volem remarcar que esta és una campanya que té la voluntat de consolidar-se tots els anys, ja que la promoció del valencià és una prioritat de tots”, comenta Ramon Canut.

Els comerços interessats a rebre més informació, cartells o etiquetes poden passar per l’Oficina Municipal de Normalització Lingüística.

Leave a Reply

Your email address will not be published.