fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules posa més de 100 denúncies durant l’estat d’alarma

Nules posa més de 100 denúncies durant l’estat d’alarma

Són sancions per incompliments en el període de confinament.

La Policia Local de Nules ha posat un total de 109 denúncies durant l’estat d’alarma, en concret entre el període del 16 de març al 13 d’abril, per incompliments del Real Decret 463/2020 de 14 de març del Govern d’Espanya on s’establix el confinament.

D’estes sancions un total de 37 corresponen al mes d’abril, als dies del 9 al 13 d’este mes, que coincidixen amb el període de Setmana Santa i Pasqua, per tant des de la Policia Local s’assenyala que “pareix que la ciutadania estiga més conscienciada així i tot seguim registrant sancions per conductes absolutament injustificades”.

Des de l’ajuntament es fa de nou una crida a la ciutadania perquè complisquen les directrius que ens marca el Govern d’Espanya i recorda que les sancions per incompliments poden ser de 1.501 fins a 30.000 euros.

La Policia Local i Guàrdia Civil amb la col·laboració de Protecció Civil vigilen el compliment de les obligacions de la població al llarg del període d’Estat d’Alarma imposant les sancions corresponents. De fet, en els últims dies s’ha observat la utilització de terrats i zones comunes de comunitats per a reunir-se, fer esport, jugar amb els xiquets o realitzar altres tipus d’activitats d’oci, per este motiu s’ha fet un ban i recordat a la ciutadania que este comportament està prohibit i, per tant, és sancionable. També s’estan fent controls amb drons.

Leave a Reply

Your email address will not be published.