fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules posa un total de 139 denúncies durant l’estat d’alarma

Nules posa un total de 139 denúncies durant l’estat d’alarma

Són sancions per incompliments del Real Decret que estableix el confinament.

Un total de 139 denúncies ha posat la Policia Local de Nules d’ençà que començara l’estat d’alarma, en concret entre el període del 15 de març al 23 d’abril. Es tracta de sancions per incompliments del Real Decret 463/2020 de 14 de març del Govern d’Espanya on s’establix el confinament.

De manera que, des del passat 13 d’abril fins al 23 d’abril s’han registrat 10 noves denúncies que se sumen a les 37 corresponents als dies del 9 al 13 d’este mes, que coincidixen amb el període de Setmana Santa i Pasqua, per tant des de la Policia Local s’assenyala que “si es compara les xifres s’aprecia que els dies de vacances es va registrar un major nombre de denúncies, ja que parlem de 37 sancions en cinc dies davant les deu dels últims 10 dies registrats. Per tant, les denúncies han disminuït així i tot després de mes i mig de confinament seguim posant sancions per conductes absolutament injustificades”.

Des de l’ajuntament es fa de nou una crida a la ciutadania perquè complisca les directrius que ens marca el Govern d’Espanya, en especial a les famílies que a partir de hui diumenge poden eixir al carrer amb les menors de 14 anys i recorda que les sancions per incompliments poden ser de 1.501 fins a 30.000 euros.

Estes eixides permeses per als xiquets i xiquetes menors de 14 anys van acompanyades d’unes directrius concretes: l’horari permès és de 9 a 21 hores; podran eixir una vegada al dia, dins d’una distància de com a màxim un quilòmetre des del domicili; acompanyats d’una persona adulta que convisca amb el menor o persona cuidadora amb autorització; cal guardar una distància d’almenys d’1,5 metres amb les altres persones; a més no es pot fer ús dels parcs infantils del municipi ni d’altres espais públics.

Per tant, des de la Policia Local es demana als responsables dels menors que tinguen en compte estes recomanacions que deuen complir-se sense excepció.

Leave a Reply

Your email address will not be published.