fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules posposa les v jornades educatives al pr貌xim curs

Nules posposa les v jornades educatives al pr貌xim curs

Es volia endarrerir la seua celebraci贸 al mes de maig per貌 davant la situaci贸 sanit脿ria actual s鈥檋a acordat ajornar aquesta edici贸.

El Seminari de docents i fam铆lies de Nules, organitzador de les Jornades Educatives locals, i l鈥橝juntament de Nules, patrocinador de les mateixes, han acordat posposar la celebraci贸 de les V Jornades Educatives de Nules a gener de l鈥檃ny 2022. El principal motiu de l鈥檃jornament 茅s la situaci贸 actual de la pand猫mia per la Covid-19 i per responsabilitat front la crisi sanit脿ria que s鈥檈st脿 vivint.

El Seminari de docents i fam铆lies de Nules estava treballant en el sup貌sit de retardar-les fins al mes de maig, per la qual cosa es van estudiar distintes f貌rmules com acurtar la durada, reduir l鈥檃forament, o encetar la modalitat en l铆nia, tot i incloent la confirmaci贸 de ponents de renom.

Des de l鈥檕rganitzaci贸 s鈥檃ssenyala que 鈥渘o ha pogut ser, i amb tot el pesar que la decisi贸 comporta per a les persones que organitzen aquest esdeveniment tant important a nivell educatiu a la nostra localitat, creiem fermament que 茅s el m茅s encertat, donat l鈥檃ugment de casos i la situaci贸 tan complicada que es viu a la poblaci贸 i a la nostra comunitat鈥.

Per la seua banda, la regidora d鈥橢ducaci贸, Rosa Ventura, recolza i respecta la decisi贸 presa, 鈥渆ns posem a disposici贸 del Seminari per a que continue treballant per la connexi贸 de tots els membres de la Comunitat Educativa, i per a que lidere l鈥檈spai de reflexi贸, d鈥檃prenentatge i d鈥檌nnovaci贸 que han significat les edicions de les Jornades passades鈥.

Aix铆 mateix, des de la Regidoria d鈥橢ducaci贸 i des del Seminari, volen encoratjar als centres educatius locals, a les Ampes i al conjunt de la societat a seguir treballant en projectes enriquidors per a l鈥檃lumnat i per al personal docent de Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.