fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules prepara la platja per a Setmana Santa i Pasqua

Nules prepara la platja per a Setmana Santa i Pasqua

El carril bici nou ja est脿 condicionat per a este per铆ode vacacional.

Un any m茅s Nules porta a terme diferents actuacions de millora del seu litoral per a deixar la platja en condicions 貌ptimes per al per铆ode vacacional de Setmana Santa i Pasqua. En concret la Regidoria d’Obres i Serveis i la Regidoria de Turisme han posat a disposici贸 tots els mitjans necessaris perqu猫 estiguen finalitzades en el temps previst.

Entre les actuacions realitzades destaca com a novetat la recent construcci贸 del carril bici renovat i ampliat que recorre les diverses zones del poble amb altres d’inter茅s ambiental, hist貌ric o patrimonial. Segons el regidor d’Obres i Serveis, Adri谩n Sorribes, “la intenci贸 de la incorporaci贸 d’este carril es oferir infraestructures noves perqu猫 els ve茂ns i les ve茂nes puguen gaudir d’estes”.

A m茅s, les m脿quines tamb茅 han passat per tots els punts de la platja per a aplanar l’arena i netejar tota la franja litoral per tal que tots els ve茂ns i visitants puguen gaudir de la millora de la costa.

El t猫cnic de Turisme i la regidora de Turisme, M. Jes煤s Gabald贸n, han estat a la zona on s’estan realitzant els treballs per a comprovar que les actuacions estaran finalitzades en el termini previst.

“Esperem complir amb les previsions tur铆stiques que tenim, ja que en este per铆ode vacacional molts turistes visiten la platja de Nules, sobretot fam铆lies que busquen passar un dia tranquil. A m茅s, s’ha millorat la zona de terrassa de l’Estany de Nules, ja que la seua reobertura tamb茅 ser脿 a Setmana Santa”, explica M. Jes煤s Gabald贸n, regidora de Turisme.

Entre la programaci贸, destaca el Festival de Pasqua amb actuacions de diversos DJ, que tindr脿 lloc el divendres, 19 d’abril; l’espectacle “Efrain y los piratas”, que es realitzar脿 el diumenge 21 d’abril i per a finalitzar el dilluns 22 d’abril hi haur脿 un parc infantil per als m茅s menuts.

Leave a Reply

Your email address will not be published.