Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules prepara la platja per a Setmana Santa i Pasqua

Nules prepara la platja per a Setmana Santa i Pasqua

El carril bici nou ja està condicionat per a este període vacacional.

Un any més Nules porta a terme diferents actuacions de millora del seu litoral per a deixar la platja en condicions òptimes per al període vacacional de Setmana Santa i Pasqua. En concret la Regidoria d’Obres i Serveis i la Regidoria de Turisme han posat a disposició tots els mitjans necessaris perquè estiguen finalitzades en el temps previst.

Entre les actuacions realitzades destaca com a novetat la recent construcció del carril bici renovat i ampliat que recorre les diverses zones del poble amb altres d’interés ambiental, històric o patrimonial. Segons el regidor d’Obres i Serveis, Adrián Sorribes, “la intenció de la incorporació d’este carril es oferir infraestructures noves perquè els veïns i les veïnes puguen gaudir d’estes”.

A més, les màquines també han passat per tots els punts de la platja per a aplanar l’arena i netejar tota la franja litoral per tal que tots els veïns i visitants puguen gaudir de la millora de la costa.

El tècnic de Turisme i la regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón, han estat a la zona on s’estan realitzant els treballs per a comprovar que les actuacions estaran finalitzades en el termini previst.

“Esperem complir amb les previsions turístiques que tenim, ja que en este període vacacional molts turistes visiten la platja de Nules, sobretot famílies que busquen passar un dia tranquil. A més, s’ha millorat la zona de terrassa de l’Estany de Nules, ja que la seua reobertura també serà a Setmana Santa”, explica M. Jesús Gabaldón, regidora de Turisme.

Entre la programació, destaca el Festival de Pasqua amb actuacions de diversos DJ, que tindrà lloc el divendres, 19 d’abril; l’espectacle “Efrain y los piratas”, que es realitzarà el diumenge 21 d’abril i per a finalitzar el dilluns 22 d’abril hi haurà un parc infantil per als més menuts.

Leave a Reply

Your email address will not be published.