fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules realitza actuacions a cost zero

Nules realitza actuacions a cost zero

S鈥檋a instal路lat noves marquesines per a donar un millor servei al ciutad脿 Nules compta amb noves marquesines gr脿cies a l鈥檃ctuaci贸 que s鈥檋a dut a terme per a la disposici贸, conservaci贸 i explotaci贸 de marquesines i altres elements de mobiliari urb脿 de la que es beneficiaran els ciutadans i el viatgers a Nules que utilitzen el transport urb脿.

El regidor de via p煤blica, Adri谩n Sorribes, destaca que 鈥渆stem parlant d鈥檜na altra iniciativa que hem posat en marxa en aquesta legislatura i que a Nules li permet estalviar donat que el cost 茅s zero. A m茅s, es pret茅n donar un bon servei a la l铆nea d鈥檃utobusos de la localitat la qual cosa garanteix una millora de cara als ve茂ns i a les ve茂nes鈥. Entre les caracter铆stiques d鈥檃questes noves marquesines destaca el seu acabat ja que cadascuna d鈥檈lles ha sigut tematitzada amb diferents fotografies de la poblaci贸; han sigut fabricades amb materials de primera qualitat i totes disposen d鈥檈spai per a persones amb mobilitat redu茂da.

鈥溍塻 la primera volta que Nules compta amb una instal路laci贸 per tota la poblaci贸 de parades de bus donat que fins ara no s鈥檋avia portat a terme ninguna millora del transport p煤blic d鈥檃questes caracter铆stiques. Les marquesines estant pensades per a tot tipus de persones i tamb茅 per a promocionar els atractius tur铆stics de la nostra poblaci贸鈥, matisa Sorribes. L鈥橝ctuaci贸 茅s fru茂t d鈥檜n concurs p煤blic del que ha eixit l鈥檈mpresa adjudicat脿ria, R3 recymed S.L, que s鈥檈ncarregar脿 de la explotaci贸 publicit脿ria i del manteniment de les marquesines.

Leave a Reply

Your email address will not be published.