fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules recicla 41 tones de vidre durant el per铆ode estival

Nules recicla 41 tones de vidre durant el per铆ode estival

Rep el guard贸 Igl煤 verd que atorga Ecovidrio en la campanya Toma nota, recicla vidre.

Nules ha aconseguit reciclar un total de 41 tones de vidre al llarg dels mesos estivals, un 25% m茅s que en el mateix per铆ode de l’any passat. Per este motiu ha rebut el guard贸 “Igl煤 Verd” que atorga l’entitat Ecovidrio, encarregada de la gesti贸 del reciclatge dels residus d’envasos de vidre a l’Estat espanyol, per haver superat la xifra de reciclat de l’estiu anterior.

El premi 茅s un reconeixement al comprom铆s de la ciutadania i dels professionals de l’hostaleria amb el reciclatge de vidre i la sostenibilitat, aix铆 doncs l’acte ha comptat amb l’assist猫ncia del regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Nules, Jaume Segura, i del t猫cnic de zona d’Ecovidrio, Manuel Sala.

Precisament estes dades s贸n el resultat de la campanya Toma nota, recicla vidre d’Ecovidrio en la qual han participat un total de 69 establiments hostalers de Nules i amb la qual es pret茅n sensibilitzar a l’hostaleria i incrementar les xifres de reciclatge d’envasos de vidre a l’estiu, ja que es tracta d’un per铆ode en el qual s’arreplega el 30% del total del vidre reciclat durant tot l’any.

“Els resultats que ha obtingut Nules es deu a la col路laboraci贸 dels professionals hostalers de la localitat que han participat en esta campanya i als mitjans instal路lats per Ecovidrio per a facilitar el reciclatge als ciutadans”, apunta el regidor de Medi Ambient, Jaume Segura.

Aix铆 doncs, l’entitat Ecovidrio ha instal路lat dos contenidors adaptats per a l’hostaleria, i ha entregat 43 poals especials als professionals del sector; a m茅s ha ampliat la freq眉猫ncia de l’arreplega de vidre per a gestionar adequadament l’augment de l’activitat de l’hostaleria en estos mesos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.