fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules recicla 41 tones de vidre durant el període estival

Nules recicla 41 tones de vidre durant el període estival

Rep el guardó Iglú verd que atorga Ecovidrio en la campanya Toma nota, recicla vidre.

Nules ha aconseguit reciclar un total de 41 tones de vidre al llarg dels mesos estivals, un 25% més que en el mateix període de l’any passat. Per este motiu ha rebut el guardó “Iglú Verd” que atorga l’entitat Ecovidrio, encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre a l’Estat espanyol, per haver superat la xifra de reciclat de l’estiu anterior.

El premi és un reconeixement al compromís de la ciutadania i dels professionals de l’hostaleria amb el reciclatge de vidre i la sostenibilitat, així doncs l’acte ha comptat amb l’assistència del regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Nules, Jaume Segura, i del tècnic de zona d’Ecovidrio, Manuel Sala.

Precisament estes dades són el resultat de la campanya Toma nota, recicla vidre d’Ecovidrio en la qual han participat un total de 69 establiments hostalers de Nules i amb la qual es pretén sensibilitzar a l’hostaleria i incrementar les xifres de reciclatge d’envasos de vidre a l’estiu, ja que es tracta d’un període en el qual s’arreplega el 30% del total del vidre reciclat durant tot l’any.

“Els resultats que ha obtingut Nules es deu a la col·laboració dels professionals hostalers de la localitat que han participat en esta campanya i als mitjans instal·lats per Ecovidrio per a facilitar el reciclatge als ciutadans”, apunta el regidor de Medi Ambient, Jaume Segura.

Així doncs, l’entitat Ecovidrio ha instal·lat dos contenidors adaptats per a l’hostaleria, i ha entregat 43 poals especials als professionals del sector; a més ha ampliat la freqüència de l’arreplega de vidre per a gestionar adequadament l’augment de l’activitat de l’hostaleria en estos mesos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.