fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules remodela el parc infantil del Carrer Tales

Nules remodela el parc infantil del Carrer Tales

Milloren els jocs infantils amb la contractaci贸 de persones aturades.

El parc infantil ubicat al carrer Tales s’ha remodelat davant l’estat de deteriorament que presentava, de manera que els xiquets i les xiquetes de la localitat compten amb una nova zona de joc totalment renovada.

A m茅s una de les caracter铆stiques que presenta este espai 茅s que s’ha donat resposta a un suggeriment fet pels ve茂ns i les ve茂nes, de manera que el s貌l 茅s de terra perqu猫 els m茅s menuts puguen jugar amb ella. Esta zona d’oci compta tamb茅 amb un parc can铆 realitzat recentment.

“Este 茅s un exemple m茅s del treball que estem fent per a renovar i dinamitzar els espais de jocs i parcs de la nostra poblaci贸, en este cas en concret el cost econ貌mic per a l’ajuntament ha sigut molt baix donat que els jocs han sigut arreglats i condicionats per les persones qualificades aturades contractades amb diferents subvencions atorgades pel SERVEF”, explica el regidor de Parcs i Jardins, Adri谩n Sorribes.

Davant a莽貌, cal recordar que l’Ajuntament de Nules amb un import total de 82.386 euros subvencionats pel Servei Valenci脿 d’Ocupaci贸 i Formaci贸 (Servef) de la Generalitat Valenciana ha contractat a nou persones, un conductor de cami贸, dos fusters, quatre peons i dos pintors que realitzen serveis i actuacions d’inter猫s general per un per铆ode de sis mesos.

De fet s贸n dos fusters i dos pintors els que es troben realitzant diferents actuacions de millora i manteniment de jocs infantils i mobiliari urb脿 de parcs i jardins p煤blics de la localitat.

Aix铆 doncs, estes contractacions s’emmarquen en els programes EMCORP i EMCORD del Servef, mitjan莽ant el primer s’ha contractat a un conductor de cami贸 i dos fusters. Este programa de subvencions d’Iniciativa Social, que compta amb un import de 23.555,78 euros, est脿 destinat a la contractaci贸 de persones aturades del municipi de Nules d’almenys 30 anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.