fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules segueix el pla de tala d’arbres per prevenir incidents

Nules segueix el pla de tala d’arbres per prevenir incidents

La brigada d’obres encara està realitzat actuacions de neteja del temporal

Des de la regidoria de via pública, parcs i jardins s’està seguint amb el pla de vigilància i control per a veure l’estat dels arbres del centre històric per tal de fer la tala d’aquells arbres que presenten un estat delicat que, en definitiva, puga perjudicar a la ciutadania “aquestes actuacions es fan per tal de prevenir incidents, especialment estem actuant en aquelles zones on hi ha més aglomeració de gent com els col·legis, el centre de salut o els parcs”, explica el regidor de via pública, Adrián Sorribes.

Per la mateixa raó la brigada d’obres municipal ha iniciat la tala d’arbres de parcs i jardins que tenen més risc de caure per motius de malaltia o per l’estat de les rames.

“A més el personal de la brigada d’obres encara es troba netejant camins rurals i zones del terme municipal afectades pel temporal que Nules va patir el passat mes de gener, esperem que en breu es puga tornar a la normalitat donat que hem patit temporal d’aigua, en la mar i ara de vent”, destaca Adrián Sorribes.

Davant el fort vent registrat tant dimarts com dimecres, a Nules no hi ha hagut cap incident però com a mesura de prevenció s’ha tancat el Jardí Botànic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.