fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules segueix el pla de tala d’arbres per prevenir incidents

Nules segueix el pla de tala d’arbres per prevenir incidents

La brigada d’obres encara est脿 realitzat actuacions de neteja del temporal

Des de la regidoria de via p煤blica, parcs i jardins s’est脿 seguint amb el pla de vigil脿ncia i control per a veure l’estat dels arbres del centre hist貌ric per tal de fer la tala d’aquells arbres que presenten un estat delicat que, en definitiva, puga perjudicar a la ciutadania “aquestes actuacions es fan per tal de prevenir incidents, especialment estem actuant en aquelles zones on hi ha m茅s aglomeraci贸 de gent com els col路legis, el centre de salut o els parcs”, explica el regidor de via p煤blica, Adri谩n Sorribes.

Per la mateixa ra贸 la brigada d’obres municipal ha iniciat la tala d’arbres de parcs i jardins que tenen m茅s risc de caure per motius de malaltia o per l’estat de les rames.

“A m茅s el personal de la brigada d’obres encara es troba netejant camins rurals i zones del terme municipal afectades pel temporal que Nules va patir el passat mes de gener, esperem que en breu es puga tornar a la normalitat donat que hem patit temporal d’aigua, en la mar i ara de vent”, destaca Adri谩n Sorribes.

Davant el fort vent registrat tant dimarts com dimecres, a Nules no hi ha hagut cap incident per貌 com a mesura de prevenci贸 s’ha tancat el Jard铆 Bot脿nic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.