fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules ser脿 la primera poblaci贸 de la comunitat valenciana a atendre els turistes i visitants per videoconfer猫ncia

Nules ser脿 la primera poblaci贸 de la comunitat valenciana a atendre els turistes i visitants per videoconfer猫ncia

Esta Oficina Tur铆stica Virtual es presentar脿 oficialment a FITUR.

La poblaci贸 de Nules ser脿 la primera de la Comunitat Valenciana a atendre els turistes i visitants per videoconfer猫ncia, de fet l’Oficina Virtual Tur铆stica s’estrenar脿 aviat despr茅s de la seua presentaci贸 oficial que tindr脿 lloc a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que es celebrar脿 a Madrid els dies del 17 al 22 de gener.

“Una de les novetats que presentarem en la present edici贸 de FITUR 茅s esta plataforma amb la qual Nules adapta l’atenci贸 personalitzada als turistes que arriben a la nostra localitat, tant en el per铆ode estival com en altres 猫poques de l’any, a les noves tecnologies”, comenta la regidora de Turisme, M. Jes煤s Gabald贸n.

La nova plataforma tur铆stica via web www.oficinadeturismo.online 茅s un projecte pioner, que permetr脿 gestionar una atenci贸 preferent al visitant de manera presencial, telef貌nica o per videoconfer猫ncia. Esta plataforma forma part d’un projecte pilot que inclou el desenvolupament de la primera app del m贸n en atenci贸 a turistes en la qual est脿 treballant l’empresa tecnol貌gica espanyola Eternity Online 2016 SL.

La plataforma 茅s d’acc茅s senzill mitjan莽ant Internet per l’espai reservat per a l’Oficina Tur铆stica Virtual en el portal www.nules.es o per la mateixa plataforma www.oficinadeturismo.online suportada per la majoria de navegadors com ara Google Crhome o Mozila Firefox i dispositius m貌bils Android. A m茅s, en els pr貌xims mesos tindr脿 app per a Android i per a IOS, i tamb茅 es posar脿 en marxa el projecte pilot per a l’atenci贸 espec铆fica a persones sordes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.