fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules tanca el jard铆 bot脿nic com a mesura de prevenci贸 per l’estat d’alguns arbres

Nules tanca el jard铆 bot脿nic com a mesura de prevenci贸 per l’estat d’alguns arbres

Una empresa especialitzada est脿 treballant en la millora de l鈥檃rborat.

El Jard铆 Bot脿nic Francisco Beltr谩n Bigorra estar脿 tancat com a mesura de prevenci贸 per l鈥檈stat d鈥檃lguns arbres, en concret mentre duren els treballs que est脿 realitzant una empresa especialitzada, Fort Arbre, en la millora de l鈥檃rborat.

Adri谩n Sorribes, regidor de Parcs i Jardins, explica que 鈥渟鈥檋an detectat problemes de termites i algunes malalties que afecten al tronc que fan que es caiguen trossos, per la qual cosa hem pres la decisi贸 de tancar el jard铆 per a previndre possibles caigudes que pugen fer danys鈥.

De seguida s鈥檋an iniciat les actuacions pertinents en els arbres afectats 鈥減er a dur a terme aquests treballs s鈥檋a buscat una empresa que coordine les tasques amb treballadors locals鈥, afegeix Sorribes.

Durant el temps que l鈥檈mpresa estiga fent aquests treballs el Jard铆 Bot脿nic sols s鈥檕brir脿 dimecres, per ser el dia de mercat ambulant a Nules.

Recordar que el Jard铆 Bot脿nic de Nules 茅s un espai natural que ha sigut objecte d鈥檌mportants investigacions per les diferents especies d鈥檃rbres que alberga. El jard铆 va ser recuperat per l鈥橝juntament de Nules i la Universitat de Val猫ncia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.