fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules tanca la comissi贸 d’investigaci贸 per les obres d’urbanitzaci贸 de huhtamaki sense la participaci贸 del PP

Nules tanca la comissi贸 d’investigaci贸 per les obres d’urbanitzaci贸 de huhtamaki sense la participaci贸 del PP

Es demostra que l’empresa va ingressar m茅s de 150.000 euros l’any 2001 per a obres d’urbanitzaci贸 que no es van executar.

Esta setmana s’ha celebrat l’煤ltima sessi贸 de la comissi贸 d’investigaci贸 que el ple de l’Ajuntament de Nules va aprovar, de forma un脿nime, el passat mes d’abril per a con茅ixer la destinaci贸 dels fons que en el seu dia va abonar l’empresa Huhtamaki a la instituci贸 local per a la realitzaci贸 de les obres d’urbanitzaci贸 pendents.

Aix铆 doncs, en esta sessi贸 s’ha aprovat el document de conclusions d’esta investigaci贸 amb els vots favorables dels grups pol铆tics municipals del CCD, PSOE, M茅s Nules i IPN, que conformen l’actual equip de govern, i sense la participaci贸 en la mateixa ni en cap altra de representants del PP, “esta abs猫ncia demostra la falta de comprom铆s i d’inter猫s a donar soluci贸 als problemes del nostre municipi i de col路laboraci贸 en esclarir assumptes que ens afecten a tots”, ressalta l’alcalde de Nules, David Garc铆a.

En aquestes conclusions aprovades queda demostrat que Huhtamaki va ingressar a l’Ajuntament de Nules, mitjan莽ant xec bancari, un import de 25.358.590 pessetes, reconegut comptablement l’11 d’abril de l’any 2001, que en l’actualitat s贸n 152.408,195 euros.

Els diners van ser transferits al consistori amb l’煤nica finalitat de qu猫 l’Ajuntament de Nules executara les obres d’urbanitzaci贸 pendents en el Pol铆gon I Polar Parcial Polar II. Unes actuacions que avui en dia encara no s’han portat a terme.

A m茅s, l’Ajuntament no va declarar com a finan莽ament afectat la quantitat ingressada i per tant va formar part del romanent de tresoreria, per la qual cosa es va destinar estos fons a fins diferents per als quals van ser ingressats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.