fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules tanca l’any amb un increment en la neteja de solars per part dels propietaris

Nules tanca l’any amb un increment en la neteja de solars per part dels propietaris

De les 120 notificacions aproximades realitzades per l’Ajuntament tres quartes parts han fet actuacions de neteja.

Nules tanca l’any 2017 amb un increment en les actuacions de neteja de solars urbans per part dels propietaris, aix铆 es constata en el balan莽 fet pel departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Nules.

Sobre aix貌, el regidor d’Urbanisme, Adri谩n Sorribes, explica que “en l’any 2017 hem enviat uns 120 decrets d’ordre d’execuci贸 a diversos propietaris de solars perqu猫 porten a terme les corresponents accions de neteja o de tancament segons el cas. De manera que hem vist que la resposta dels ve茂ns i les ve茂nes ha sigut molt positiva, ja que tres quartes parts han fet actuacions de neteja”.

Des del Departament d’Urbanisme es destaca que en l’any 2017 s’han registrat les xifres m茅s altes dels 煤ltims anys quant a actuacions de neteja realitzades pels propietaris que han rebut la notificaci贸. A m茅s, tamb茅 s’assenyala que no hi ha hagut cap multa coercitiva perqu猫 s’ha actuat dins del termini d’execuci贸 establit, “estes dades s贸n molt importants per a nosaltres perqu猫 veiem que els propietaris cada volta s贸n m茅s conscients que els solars han d’estar en les millors condicions de salubritat possible, per la qual cosa continuarem treballant per a millorar, m茅s si cal, els resultats que s’han obtingut en l’any 2017”, matisa Sorribes.

Cal recordar que cada any des de l’Ajuntament de Nules es notifica als propietaris de solars i parcel路les que necessiten neteja el decret d’ordre d’execuci贸 mitjan莽ant el qual s’ordena la neteja de la parcel路la i solar, per a la qual cosa s’estableix un termini que en el cas de no complir es podria iniciar el procediment que podria derivar en una multa coercitiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.