fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules tancarà la zona centre de la vila per a dinamitzar el comerç i evitar estacionaments

Nules tancarà la zona centre de la vila per a dinamitzar el comerç i evitar estacionaments

La reobertura de l’aparcament subterrani està prevista per al mes de desembre.

En unes setmanes el centre de la vila de Nules estarà tancat al trànsit amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local i evitar els problemes derivats de l’estacionament inadequat. Per la qual cosa en uns dies, previsiblement el pròxim 15 de novembre, començaran algunes actuacions relacionades amb el canvi de senyalització.

Segons el projecte realitzat per la Policia Local hi haurà quatre zones d’entrada ubicades al carrer de Sant Francesc, avinguda de la Constitució amb carrer de Sant Ramon, al carrer de José Bartrina i al carrer Ample amb el carrer de Sant Fèlix.

“Per a nosaltres és una actuació molt important, ja que ens permetrà organitzar el trànsit, de manera que ja no hi haurà cotxes mal aparcats que dificulten el pas, una situació que generava moltes queixes tant de vianants i de veïns com de comerciants. A més també ens permetrà que la zona centre siga totalment accessible per a les persones amb diversitat funcional. Alhora crearem un espai on podrem realitzar més activitats per a dinamitzar el comerç local”, explica l’alcalde de Nules i regidor de la Policia Local i Seguretat, David García.

El projecte va ser presentat als veïns de la zona centre en l’assemblea veïnal que va tindre lloc dijous passat, de manera que els residents ja poden sol·licitar en registre d’entrada el comandament gratuït d’accés que els facilitarà l’Ajuntament, “cada veí haurà d’indicar-hi el lloc de residència i el número de matrícula del cotxe, a més els veïns que hagen d’accedir a la zona centre per casos excepcionals també ho poden sol·licitar perquè s’estudie cada particularitat per a donar-los el comandament corresponent”, matisa David García.

El tancament de la vila està relacionat amb la reobertura de l’aparcament subterrani prevista per al pròxim mes de desembre. De fet, s’ha convocat un Ple extraordinari per a desestimar les al·legacions fetes per l’empresa concessionària SEDESA que permetrà a l’Ajuntament continuar amb les gestions pertinents per a formalitzar l’obertura.

“Els comerciants de la zona centre ens varen traslladar l’interés per la possibilitat que l’aparcament subterrani es poguera obrir, esta demanda serà una realitat. A més, els primers 30 minuts d’aparcament seran gratuïts per la qual cosa ja no hi haurà excusa d’aparcar a la vila per a fer gestions de pocs minuts. També hi haurà abonaments de diferents tipus com per exemple per a dimecres, en tractar-se de dia de mercat ambulant. De fet hi ha persones que ens han demanat informació per a llogar-hi places”, conclou l’alcalde de Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.