fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules tindr脿 centre de dia municipal per a persones majors dependents

Nules tindr脿 centre de dia municipal per a persones majors dependents

Comencen les obres d’adequaci贸 de l’edifici “Unitat Respira” amb una inversi贸 municipal de 60.000 euros.

La poblaci贸 de Nules comptar脿 amb un Centre de Dia Municipal per a Persones Majors Dependents, per la qual cosa han comen莽at les obres d’adequaci贸 de l’edifici “Unitat Respira” amb una inversi贸 municipal de 60.000 euros.

Davant a莽貌, el regidor de Gent Major, Antonio Romero, explica que “hem comen莽at les obres quan hem tingut l’informe favorable de la Conselleria d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives despr茅s de presentar la documentaci贸 relacionada amb aquest projecte”.

Les actuacions que s’estan duent a terme per una empresa local consisteixen en la realitzaci贸 d’una sala de cures; un menjador; tres banys adaptats, un d’ells geri脿tric; i un despatx polivalent; a m茅s s’adequaran les portes a la normativa vigent de 85 cm donat que abans eren de 77 cm i s’instal路lar脿 un sistema contra incendis amb un equip semblant al que hi ha als hospitals. Les obres tenen un termini aproximant de dos mesos.

El Centre de Dia Municipal disposar脿 de 30 places per a persones majors dependents de Nules, “en aquests moments estem ja treballant en la documentaci贸 i en el projecte terap猫utic que cal presentar a la conselleria perqu猫 el Centre de Dia Municipal puga funcionar com m茅s prompte millor despr茅s de la finalitzaci贸 de les obres d’adequaci贸. De manera que els ve茂ns i les ve茂nes de Nules tindran al seu abast un nou servei”, matisa el regidor de Gent Major, Antonio Romero.

Leave a Reply

Your email address will not be published.