fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules tindr脿 dos nous parcs per a mascotes

Nules tindr脿 dos nous parcs per a mascotes

Comencen les actuacions d’adequaci贸 del terreny en una zona prop al centre de salut.

Els ve茂ns i les ve茂nes de Nules tindran dos nous parcs de gossos i gosses, un s’instal路lar脿 a la zona on es troba el centre de salut i l’altre s’ubicar脿 a la platja, de fet este ser脿 el primer parc per a mascotes de la poblaci贸 mar铆tima.

Aix铆 doncs, fa uns dies comen莽aren les actuacions d’adequaci贸 dels terrenys en un lloc prop al centre de salut, en concret este parc nou estar脿 situat entre la carretera de la Vall i la Serraleta, “el que s’ha fet ha sigut acotar el terreny per a poder procedir al tancament i col路locaci贸 del mobiliari urb脿 com ara papereres per als excrements o bancs”, apunta el regidor de Sanitat, Antonio Romero.

L’altre parc can铆 s’ubicar脿 a la zona de les platges de Nules, en un terreny de propietat municipal de 1.300 metres quadrats, “ser脿 el primer parc de mascotes de la platja, de manera que amb estes actuacions complim un dels compromisos adquirits per l’actual govern municipal, ja que Nules no tenia cap parc on els gossos pogueren estar en llibertat”, assenyala Romero.

El primer parc can铆 de Nules s’obria a finals de l’any 2016 i recentment se n’instal路lava un altre al carrer de Tales, a estos dos cal afegir el que hi haur脿 a la zona del centre de salut i el de la platja, que es preveu que estiguen en funcionament abans dels mesos estivals.

Cal destacar que estos parcs canins tenen una normativa que els usuaris han de complir, com l’arreplega d’excrements i llan莽ar-los a les papereres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.