Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules tindrà dos nous parcs per a mascotes

Nules tindrà dos nous parcs per a mascotes

Comencen les actuacions d’adequació del terreny en una zona prop al centre de salut.

Els veïns i les veïnes de Nules tindran dos nous parcs de gossos i gosses, un s’instal·larà a la zona on es troba el centre de salut i l’altre s’ubicarà a la platja, de fet este serà el primer parc per a mascotes de la població marítima.

Així doncs, fa uns dies començaren les actuacions d’adequació dels terrenys en un lloc prop al centre de salut, en concret este parc nou estarà situat entre la carretera de la Vall i la Serraleta, “el que s’ha fet ha sigut acotar el terreny per a poder procedir al tancament i col·locació del mobiliari urbà com ara papereres per als excrements o bancs”, apunta el regidor de Sanitat, Antonio Romero.

L’altre parc caní s’ubicarà a la zona de les platges de Nules, en un terreny de propietat municipal de 1.300 metres quadrats, “serà el primer parc de mascotes de la platja, de manera que amb estes actuacions complim un dels compromisos adquirits per l’actual govern municipal, ja que Nules no tenia cap parc on els gossos pogueren estar en llibertat”, assenyala Romero.

El primer parc caní de Nules s’obria a finals de l’any 2016 i recentment se n’instal·lava un altre al carrer de Tales, a estos dos cal afegir el que hi haurà a la zona del centre de salut i el de la platja, que es preveu que estiguen en funcionament abans dels mesos estivals.

Cal destacar que estos parcs canins tenen una normativa que els usuaris han de complir, com l’arreplega d’excrements i llançar-los a les papereres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.