fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules tindr脿 una antena local de la cambra de comer莽

Nules tindr脿 una antena local de la cambra de comer莽

Se signa un conveni de col路laboraci贸 que es posar脿 en marxa al mes de setembre.

L’Ajuntament de Nules i la Cambra Oficial de Comer莽 de Castell贸 han signat un conveni de col路laboraci贸 per a instal路lar una Antena Local que servir脿 per a prestar serveis d’inter茅s empresarials, tan presencials com en l铆nia, en mat猫ria de comer莽 exterior, comer莽 interior, ind煤stria, medi ambient, formaci贸, ocupaci贸, creaci贸 d’empreses, innovaci贸 comercial i tur铆stica, entre d’altres.

En la signatura del conveni han estat presents l’alcalde de Nules, David Garc铆a; la presidenta de la Cambra Oficial de Comer莽, Ind煤stria, Serveis i Navegaci贸 de Castell贸, Dolores Guillam贸n; el regidor de Comer莽 i Desenvolupament Local i Ind煤stria, C茅sar Esta帽ol; la regidora de Pol铆tiques d’Ocupaci贸, Rosa Ventura; el Secretari General en funcions de la Cambra de Comer莽, Antonio Jes煤s Ram贸s; el Secretari Adjunt en funcions de la Cambra de Comer莽, Javier Valls i la responsable de Recursos Humans de la Cambra de Comer莽, Bel茅n D铆az-Valero.

L’alcalde de Nules, David Garc铆a, explica que “l’Antena Local es posar脿 en marxa al mes de setembre i mitjan莽ant esta els serveis que ofereix la Cambra de Comer莽 a la seua seu a Castell贸 es podran realitzar a Nules. Es tracta d’una iniciativa que es posa en marxa a Nules per primera vegada, amb la qual volem donar suport al comer莽 local i potenciar l’ocupaci贸, i que es troba emmarcada en el projecte Natiu. A m茅s, encara que siga un servei dirigit als ve茂ns i a les ve茂nes de Nules tamb茅 es pot beneficiar qualsevol ciutad脿 de poblacions dels voltants”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.