fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules trau a licitaci贸 els “xiringuitos” de la platja per a la temporada estival

Nules trau a licitaci贸 els “xiringuitos” de la platja per a la temporada estival

L鈥櫭簊 de domini p煤blic ser脿 per primera vegada per a quatre anys donat que fins a la data era per a una temporada

L’Ajuntament de Nules ha iniciat el procediment per a l’adjudicaci贸 d’autoritzacions d’ocupaci贸 d’煤s de domini p煤blic per a la instal路laci贸 de tres xiringuitos i un quiosc en la platja de Nules per a la temporada estival.

Com a novetat destacar que, per primera vegada, la licitaci贸 ser脿 per a quatre anualitats, en concret per als anys 2017, 2018, 2019 i 2020 “amb possibilitat de pr貌rroga per dues temporades m茅s, fins a la data la licitaci贸 era per a un any per貌 pensem que d’aquesta manera donem m茅s facilitats als inversors o a les persones que concursen”, senyala M陋 Jes煤s Gabald贸n, Regidora de Platges.

A m茅s, altra novetat 茅s que es trau a licitaci贸 un xiringuito m茅s que en les passades temporades per a ubicar-lo en la platja de l’Alc煤dia, zona en la qual Costes va fer una actuaci贸 de regeneraci贸 fa un any i mig. En total s贸n tres xiringuitos i un quiosc, per a la zona coneguda com del faro, el que l’Ajuntament de Nules vol contractar.

El termini de presentaci贸 d’ofertes o de sol路licituds d’autoritzaci贸 茅s de 15 dies naturals a contar des de la seua publicaci贸 en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia (BOP) el passat dissabte 11 de mar莽. Els interessats en rebre m茅s informaci贸 poden ficar-se en contacte en el Departament de Contractaci贸 del consistori.

El procediment ser脿 de concurs obert i tramitaci贸 ordin脿ria i es valorar脿 diversos criteris de selecci贸 de l’oferta m茅s avantatjosa. Destacar que l’adjudicaci贸 de cadascuna de les concessions queda condicionada a l’obtenci贸 per part de l’ajuntament de l’autoritzaci贸 del Servei Provincial de Costes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.