fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules utilitza materials nous en passarel路les i bancs de la zona mar铆tima

Nules utilitza materials nous en passarel路les i bancs de la zona mar铆tima

Es prepara la platja per al per铆ode vacacional de Setmana Santa i Pasqua.

Un any m茅s des de la Regidoria d’Obres i Serveis i la Regidoria de Turisme s’han posat els mitjans necessaris perqu猫 la platja de Nules estiga en condicions 貌ptimes per al per铆ode vacacional de Setmana Santa i Pasqua.

Entre les actuacions realitzades destaca com a novetat la utilitzaci贸 de materials nous en les passarel路les instal路lades i en els bancs nous que s’han ubicat en la zona del Far. Es tracta de materials m茅s resistents a les inclem猫ncies climatol貌giques, “el que hem fet ha sigut canviar els trossos de passarel路la que es trobava en mal estat per altres fets amb formig贸 impr茅s, un material m茅s resistent i durador que la fusta i amb el qual a m茅s millorem l’accessibilitat perqu猫 la textura 茅s m茅s homog猫nia”, comenta el regidor d’Obres i Serveis, Adri谩n Sorribes. De manera que si el resultat 茅s l’esperat es canviar脿 a poc a poc tota la fusta de l’actual passarel路la per altra d’este material.

Tamb茅 s’hi ha instal路lat bancs de pl脿stic reciclat amb una finalitat semblant, “la intenci贸 茅s fer una prova pilot per a comprovar si estos materials nous s贸n m茅s resistents a la humitat i al sol, en definitiva volem que siguen m茅s duradors que la fusta dels bancs i passarel路les que hi ha ara”, matisa Sorribes.

Per altra banda, les m脿quines han passat per tots els punts de la platja per a aplanar l’arena i netejar tota la franja litoral perqu猫 tots els ve茂ns i visitants puguen gaudir de la millora de la costa en estes dates.

El regidor d’Obres i Serveis amb la regidora de Turisme, M. Jes煤s Gabald贸n, han estat en la zona on s’estan fent els treballs per a comprovar que les actuacions estaran finalitzades en el termini previst.

Leave a Reply

Your email address will not be published.