fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Obert el proc茅s d’admissi贸 i matr铆cula de les EOI per al curs 2019-2020 a Vila-real

Obert el proc茅s d’admissi贸 i matr铆cula de les EOI per al curs 2019-2020 a Vila-real

Del 12 al 27 de juny, a trav茅s d’internet, podr脿 sol路licitar pla莽a tot l’alumnat per a totes les EOI i les seccions d’EOI de la Generalitat Valenciana.

L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de la Plana Baixa i la resta d’EOI de la Generalitat Valenciana han iniciat el primer per铆ode d’admissi贸 i matr铆cula per al curs 2019 鈥 2020, per a l’alumnat actual i per a l’alumnat de nou ingr茅s. La novetat d’enguany 茅s que tot el procediment es far脿 per via telem脿tica i l’alumnat que actualment cursa estudis en una EOI tamb茅 haur脿 de participar en el proc茅s d’admissi贸 i matr铆cula, tot i que es respectaran les prefer猫ncies de l’alumnat actual sobre les de l’alumnat de nou ingr茅s, d’acord amb les instruccions de matr铆cula de la Conselleria d’Educaci贸.

L’EOI Plana Baixa ha habilitat un enlla莽 directe al procediment d’admissi贸 i matr铆cula des de la seua p脿gina web. L’adjudicaci贸 de vacants ser脿 centralitzada, cada alumne/a far脿 una 煤nica sol路licitud
en qu猫 podr脿 triar m茅s d’una EOI o secci贸 i un m脿xim de tres idiomes, amb diferents possibilitats hor脿ries. Posteriorment, el dia 15 de juliol, l’alumnat adm茅s rebr脿 una notificaci贸 de l’assistent telem脿tic perqu猫 procedisca a matricular-se fins al dia 10 de setembre, d’acord amb les seues prefer猫ncies i les vacants existents en els centres, idiomes i horaris sol路licitats.

En el mes de setembre s’habilitar脿 un segon per铆ode per al procediment telem脿tic d’admissi贸 i matr铆cula centralitzat, del 16 al 19 de setembre, per a l’alumnat que estiga pendent de les proves de
certificaci贸 de setembre i per a aquelles persones que no hagen participat, o no hagen estat admeses, en el per铆ode d’admissi贸 de juny. Finalment, a partir del dia 1 d’octubre les EOI oferiran totes les vacants disponibles, per a la matr铆cula de les persones que ho desitgen, en les secretaries dels centres de forma presencial i sense cap tipus de preinscripci贸, fins que s’exhaurisquen les places.

L’EOI Plana Baixa, amb seu a Vila-real, compta amb sis seccions: Borriana, la Vall d’Uix贸, Onda, Nules, Sogorb i l’Alcora. Actualment ofereix cinc idiomes (angl茅s, franc茅s, valenci脿, itali脿 i alemany), es va crear en setembre de 2018 i enguany espera superar els 2.000 alumnes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.